موسوی هوایی خبر داد:

۴۰ درصد آثار منتخب جشنواره کتاب دین مربوط به تمدن نوین اسلامی است

۴۰ درصد آثار منتخب جشنواره کتاب دین مربوط به تمدن نوین اسلامی است

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم تقدیر از دست اندرکاران برگزاری ششمین جشنواره کتاب دین گفت: ۴۰ درصد آثار منتخب ادوار جشنواره کتاب دین مربوط به تمدن نوین اسلامی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید جواد موسوی هوایی تاکید کرد: مساله آگاهی و معرفت انسان مقدمه ای می‌شود برای هدایت و چون بر طبق معرفت مبنای خلقت محبت است لذا مبنای هدایت هم محبت است.

وی ادامه داد: خدای متعال انسان را برای فهمیدن و هدایت شدن و سلوک الی الله خلق کرده و تعجب می‌کنیم از خودمان که به تعبیر امیرالمونین (ع) تلاشهای مختلفی را در جهت رسیدن به مادیات می‌کنیم که جز فرع الفروع مسال اصلی زندگی مان است ولی تلاشی برای هدایت جویی و حرکت جدی در مسیر حق و فهم و درک صحیح فرامین الهی نمی کنیم.آنهایی که جدی گرفتند و خوب انجام دادند الان دارند در راس جامعه مردم را هدایت می‌کنند که امام (ره) و حضرت آقا دو نمونه غیرمعصوم کاملند.

موسوی هوایی یادآور شد: من فکر می‌کنم اساسی ترین هدفی که سازمان تبلیغات اسلامی به تبع انقلاب و به تبع اسلام و به تبع قرائت صحیح از اسلام دنبال می‌کند همین است که به مردم بفهماند و آنها را به راه صحیح دعوت کند و خودش جز کسانی باشند که این راه صحیح را ادامه می‌دهد هم از لحاظ صحت عمل سازمانی و تصمیماتی که می گیرد و هم از جهت خود افراد و تک تک سلولهایی که این پیکره عظیم را در سراسر کشور تشیکل می دهند.

دبیر جشنواره کتاب دین و پژوهش های برتر افزود: سعی ما بر این است که سازمان تبلیغات بر مبنای هدایت و رشد حرکت کند. یکی از زیربناهای مساله معرفت و هدایت مساله مطالعه است. آدمها تا مطالعه نکنند چیزی نمی فهمند. قرآن کریم مطالعه را به دو بخش تقسیم کرده مطالعه در تکوین و مطالعه در تشریع. تشریع که می‌گوییم منظورمان تشریع فقهی نیست تشریع به معنای هر چیزی است که تکوین نیست. «سنریهم آیتنا فی الآفاق و فی انفسهم». آفاق در اینجا تکوین است. انفس هم به نوعی تکوین محسوب می‌شود ولی اگر به نفس نبی نگاه کنیم عین تشریع است. چون پیامبر و اهل بیت (ع) عین قرآن هستند.

موسوی هوایی اضافه کرد: حالا برای اینکه مردم را در راه فهم تشریع و تکوین هدایت کنیم، آمده ایم عالی ترین آثاری که تکوین و تشریع را مطرح می‌کنند، معرفی کرده ایم. اول از همه به گروه نخبگان معرفی کرده ایم و بعد به دیگران. کتاب و کتابخوانی در خیلی از مسائل موثر است که یکی از مهمترین آنها تمدن سازی نوین اسلامی است.

وی یادآور شد: از دوره اول جشنواره تا الان ۴۰ درصد آثار ما مستقیم به تشکیل تمدن نوین اسلامی مرتبط بوده است. این نشان می دهد که با فضل الهی و با توجهات اهل بیت ما به این جهت سوق داده شده ایم.

موسوی هوایی در بخش دیگری از سخنانش گفت: جشنواره کتاب دین واقعا در سیستم سازمانی جا افتاده و با معرفی خود به آحاد مردم به بلوغ رسیده است. جرقه اصلی این جشنواره را دکتر خاموشی زدند و ما پیگیری کردیم و این کار انجام شد و ثمر داد. این کار بزرگی است.

وی با بیان اینکه جامعه ما که بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی بزرگ قرار دارد، افزود: جامعه اگر مستقیم پیش برود منحرف می‌شود باید به سمت قله ها بپیچد. معرفی این پیچ تاریخی به عهده سازمان است. ما جایی هستیم که پیچ فرهنگی مردم به دست آن است. بنابراین جشنواره کتاب دین سر جای خودش است و باید بالنده تر شود. به نظر من باید بین المللی شود حداقل بین ملت های اسلامی.

وی به فعالیتهای مختلف معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات در زمینه سبک زندگی،تولید علم و نظریه پردازی اشاره کرد و گفت:جهاد فرهنگی جهاد اکبر است چون خیلی پیچیده است. تمام تلاش ما این است که در مسیر منویات مقام معظم رهبری بدون تفریط و افراط گام برداریم.ان شا الله خدای متعال ما را در این مسیر هدایت کند که تنبلی نکنیم، آگاهی مان را بالا ببریم و مورد سوم اینکه تشکیلاتی عمل کنیم و زوایای مختلف برنامه ها را ببینیم.

موسوی هوایی در پایان خاطرنشان کرد: در برگزاری ششمین جشنواره کتاب دین همه زحمت کشیدند که به نظر توفیق بزرگی بوده است. ان شا الله جشنواره هفتم را هم حتما پیگیری و برگزار می‌کنیم.

کد خبر 3876017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha