به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر بعد از ظهر شنبه در نخستین جلسه کارگروه نامگذاری عناصر و واحدهای تقسیمات کشوری و عوارض جغرافیایی استان با تشریح دستورالعمل جدید نامگذاری تقسیمات کشوری و گزارشی از تشکیل کارگروه نامگذاری در ۱۷ شهرستان استان اظهارداشت: در تمام شهرستانهای استان کارگروه نامگذاری تشکیل و احکام اعضای کارگروههای شهرستانی و استان برای مدت دو سال صادر شده اند.
وی ادامه داد: اعضای کارگروه های شهرستانی و استان عمدتا از اساتید و مدرسان دانشگاهها در رشته های تاریخ، ادبیات، علوم انسانی و جغرافیا هستند که به پیشنهادات نامگذاری و یا تغییر نام که در شهرستانها تصویب و به کارگروه استانی ارسال شده اند بررسی و تصمیم گیری می کنند.
استاندار آذربایجان غربی هم در این نشست، بر حفظ هویت نام های جغرافیایی که در حکم شناسنامه کشور، ملت و بخش مهم از فرهنگ، تاریخ و ارزش های معنوی جمهوری اسلامی ایران ثبت شده اند تاکید کرد.
قربانعلی سعادت اظهارداشت: تغییر نام واحدهای جغرافیایی فقط در موارد استثنایی و آن هم با در نظر گرفتن همگرایی، وحدت ملی و با حفظ ریشه و هویت تاریخی و فرهنگی مجاز است.
درادامه این جلسه پیشنهادات کارگروههای نامگذاری تعدادی از شهرستانها در مورد تغییر و یا اصلاح نام تعداد ۱۶ روستا و یک شهر مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت که تعدادی از این پیشنهادات شهرستانها در کارگروه نامگذاری تایید و جهت بررسی و طی مراحل قانونی به وزارت کشور ارسال خواهد شد و تعدادی هم جهت بررسی کارشناسی به جلسات بعدی موکول شد.
در نخستین جلسه کارگروه نامگذاری عناصر و واحدهای تقسیمات کشوری و عوارض جغرافیایی استان، نام های پیشنهادی چهارشهرستان نیز بررسی و تصمیم گیری شد.
بر اساس ماده ۱۳ قانون تعاریف، ضوابط تقسیمات کشوری ماده ۲۱ آئین نامه اجرایی هر گونه نامگذاری و تغییر نام عناصر و واحدهای تقسیمات کشوری، اعم از روستا، شهر، بخش، شهرستان، عوارض طبیعی، جزایر، بنا به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیئت وزیران است.
نظر شما