۲۶ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷

عضو شورای شهر تهران:

نباید برای حجاب کلیشه‌های محدود قائل باشیم/جای خالی «نمایشگاه مد»

نباید برای حجاب کلیشه‌های محدود قائل باشیم/جای خالی «نمایشگاه مد»

عضور شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اهمیت موضوع پوشش مبتنی بر عفاف و حجاب در جامعه و خالی بودن جای نمایشگاه مد، خواستار دائمی شدن نمایشگاه پوشاک اسلامی ایرانی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه آباد با اشاره به تغییر رویکرد شهرداری برای تبدیل شدن از یک نهاد صرفا خدماتی به نهادی فرهنگی اجتماعی اظهار کرد: برگزاری جشنواره تسنیم یکی از مصادیق تغییر رویکرد شهرداری تهران است چرا که از ابتدا رویکردی فرهنگی و اجتماعی داشته است.

وی تصریح کرد: این امر نشان می دهد شهرداری از یک نهاد خدماتی و ساخت و ساز تغییر رویکرد داده و به نهادی اجتماعی که فعالیت های آن توسط مردم انجام می شود تبدیل شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه جای برگزاری نمایشگاه های مد سال در شهر خالی است و هر سازمان به صورت جداگانه اقدام به برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها می کند گفت: از آنجایی که ما یک جامعه اسلامی هستیم و با توجه به نظام ارزش هایمان نمی توانیم مقلد و مصرف کننده طرح‌ها و مدل‌های پوشاک در سایر کشورها باشیم، لذا وجود یک نمایشگاه مد به عنوان یک خلأ احساس می شود.

آباد افزود: شهرداری تهران از این ظرفیت برخوردار است که مشارکت بسیاری از سازمان‌ها را در این زمینه جذب کرده و نقش تسهیل گری داشته باشد.

وی ادامه داد: برای مثال در بسیاری از برنامه ها، نخبگان زیادی از سطح محلات شرکت کرده و استعدادهای زیادی پیدا می شود که می توان به آن جهت صحیح داد و متناسب با فرهنگ جامعه از آن استفاده کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه مسأله حجاب یک موضوع دائمی است و وجود نمایشگاه دائمی و پایدار در زمینه بسیار خوب است اضافه کرد: ما نباید برای حجاب کلیشه‌های بسته و محدود قائل باشیم که از گسترش و فراگیری جلوگیری کند، بلکه مصرف کننده باید به طیف گوناگونی از رنگ‌ها و مدل‌های ایرانی اسلامی دسترسی داشته باشد تا با سلیقه و ذائقه خود دست به انتخاب بزند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اشاره به اینکه جشنواره تسنیم در سطح محلی برگزار شده و از توانمندی و ظرفیت مردم محله در حوزه زنان استفاده می‌شود گفت: برای من نقطه چشمگیر جشنواره بخش بهترین‌ها از دوریختنی‌ها بود که با همکاری مشترک با سازمان مدیریت پسماند اجرا می‌شود.

معصومه آباد خاطرنشان کرد: از آنجایی که تولید زباله اغلب بوسیله خانم‌ها انجام می‌شود و تفکیک نیز با آنهاست بنابراین بالا رفتن سطح آگاهی زنان در این حوزه و تبدیل زباله ها به کالایی ارزشمند بسیار مفید است.

وی آموزش این امر به کودکان را نیز مهم دانست و گفت: می توان با آموزش و توجه به منافع مشترک با تولید محصول از پسماندها درآمد کسب کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: این مسیر در پنجمین دوره جشنواره تسنیم نسبت به سالهای گذشته با قوت بیشتری ادامه می یابد.

وی با اشاره به برخی نوآوری‌ها در جشنواره تسنیم گفت: در این دوره از جشنواره تسنیم در بعضی از بخش ها نوآوری هایی صورت گرفته که می توان به آن به عنوان یک اقتصاد خرد خانگی نگاه کرد.

کد خبر 3877312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha