۲۷ دی ۱۳۹۵، ۲۳:۳۰

باحضور نماینده مردم شاهرود و میامی؛

مشکلات بیمارستان میامی بررسی شد/ اعتبار ۴ میلیاردی در راه تخصیص

مشکلات بیمارستان میامی بررسی شد/ اعتبار ۴ میلیاردی در راه تخصیص

میامی- نشست پیگیری مشکلات بیمارستان ۳۲ تخت خوابی میامی با حضور سید حسن حسینی شاهرودی نماینده مردم و میامی در مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست پیگیری مشکلات و اعتبارات بیمارستان ۳۲تختخوابی میامی عصر دوشنبه در حالی به میزبانی دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد که در این نشست با حضور نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس شبکه بهداشت و درمان میامی، اعضای شورای اسلامی شهر و تنی چند از مؤثران شهرستان درباره چگونگی جذب اعتبارات سفر استانی ریاست‌جمهور درباره این پروژه بحث و تبادل‌نظر شد.

برای طرح‌های درمانی مردم نباید به دنبال توجیه اقتصادی بود

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در این نشست، گفت: یکی از مشکلات بیمارستان۳۲تخت خوابی میامی این است که برخی مسئولان می‌گویند این طرح توجیه اقتصادی ندارد لذا باید گفت اگر ما در نظام جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم، در این سیستم برای طرح‌های درمانی مردم نباید به دنبال توجیه اقتصادی بود.

سید حسن حسینی شاهرودی بیان داشت: امروز برای حفظ امنیت باید هزینه کرد و وقتی مردم احساس کنند که در بخش‌های دورافتاده پزشک و ماما وجود دارد در روستای خود باقی می‌مانند و به فکر مهاجرت نمی افتند و این توجیه فرهنگی و اجتماعی است و ما باید مردم را در کالپوش و پل ابریشم نگه‌داریم و نگذاریم کوچ کنند و در شهرها آواره شوند پس این توجیه اقتصادی است.

وی افزود: درباره بیمارستان اما باید گفت درراه پیگیری این طرح خوشبختانه جلساتی تشکیل و مصوباتی برای این طرح تعیین‌شد تا چهار میلیارد تومان اعتبار از سفر استانی ریاست‌جمهوری برای بیمارستان ۳۲ تخت خوابی میامی صرف شود و این حداقلی است که در مصوبات سفرهای استانی دولت نیز دیده‌شده اما باید دید که این بیمارستان چه دردی را از مردم دوا می‌کند.

هزینه ۱۲هزارمیلیاردی دولت در طرح پزشک خانواده

عضو خانه ملت همچنین گفت: این بیمارستان ۲۰ سال پیش برای نخستین بار کلنگ خورد اما از آن زمان تاکنون طرح‌ها و برنامه‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف ارائه‌شده است اما باید مصلحت را تشخیص داد.

حسینی شاهرودی با یادآوری اینکه بحث پزشک خانواده در دولت گذشته مطرح و بخشی از آن نیز اجرا شد و قسم اعظمی از استان‌های کشور نیز آن را انجام ندادند، افزود: در دولت جدید این طرح تغییر کرد و امروز دولت به این نتیجه رسیده که باید طرح ارجاع توسعه سلامت و پزشک خانواده را دوباره اجرا کند لذا این‌ها تحولاتی است که صورت گرفته و البته دراین‌بین مخالفان و موافقانی نیز داشت و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند درست است که این طرح هزینه‌های زیادی برای کشور داشته اما اولین بار در نظام است که مردم دغدغه درمان را ندارند و این امر باوجود هزینه ۱۲هزارمیلیاردی همچنان منافع بسیاری دارد.

وی همچنین افزود: درباره بیمارستان میامی نیز همین موضوع صادق است، معتقدیم که این منطقه بیش از این اعتبارات استحقاق دارد، امروز باید از خودمان بپرسیم که باید چه کرد؟ آیا باید همان کلنگی را که ۲۰ سال پیش بر زمین زده‌ایم را ادامه دهیم و به دنبال بیمارستان ۶۴ تخت و یا ۹۶ تخت خوابی در میامی باشیم که آیا این طرح توجیه دارد و می‌توانیم وزارتخانه را توجیه کنیم و یا با شرایطی که در منطقه داریم مانند ازدیاد جمعیت روستایی و کمبود جمعیت شهری باید شرایطی را فراهم کنیم که یک بیمار کالپوشی ۱۲۰کیلومتر راه را تا میامی نیاید چراکه وقتی این مسیر را می‌آید درنهایت ۶۵کیلومتر میامی تا شاهرود را نیز می‌پیماید.

اولویت های پزشکی میامی مورد توجه مسئولان باشد

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس دهم همچنین گفت: آنچه مشخص است آن است که این پول و اعتبار باید در شهرستان میامی هزینه شود اما به نحو احسن، امروز آیا در میامی دستگاه سی‌تی‌اسکن با هزینه میلیاردی بیاید که در طول سال شاید پنج بار استفاده نشود و یا باید امکان وجود دستگاه دیالیز یا دیگر تجهیزات پارا کلینیکی در این شهرستان فراهم یابد تا در طول ماه ده‌ها نفر از آن استفاده کنند که اگر نباشد مشکلات عدیده‌ای را برای مردم پیش خواهد آورد، پس باید این اعتبارات را درست برای بیمارستان میامی هزینه کرد، ما در میامی به دنبال این هستیم و هیچ‌کس نمی‌گوید که این بیمارستان نباید ساخته شود.

حسینی شاهرودی تأکید کرد: من امروز اعلام می‌کنم که شما باید به دنبال بیمارستان باشید ما باید اعتبارات، هزینه، نیروی انسانی و امکانات این مجموعه را در شهرستان متمرکز و درنهایت متناسب با مطالعات چشم‌انداز ۱۴۰۴ وزارت خانه ساختار را عوض کنیم، وقتی طرح تحول نظام سلامت به میدان آمد با همین کادر پزشکی و اساس به کار خود ادامه داد و چیزی از خارج به این مجموعه اضافه نشد پس باید گفت می‌توان بنا را بر بیمارستان گذاشت و هم‌زمان پیگیر اعتبارات نیز بود چراکه توقع برای مردم ایجادشده است.

وی ادامه داد: ابتدا باید مقوله بیمارستان ۳۲تخت خوابی میامی را تمام کرد چراکه این امر مصوب شده، پس باید پول و امکانات این طرح را که برای ما کف مطالبات است را جذب و سپس فکر کرد که باید بیش از این در شهرستان میامی داشت چراکه ما به دنبال مدلی هستیم تا بتواند روستاهای منطقه، میامی و مسافران بین‌راهی را نیز پوشش دهد و این شهرستان بیش از این استحقاق دارد و این مدل را باید در مذاکرات با وزارتخانه پیگیری کرد.

کد خبر 3879044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha