۹ مهر ۱۳۸۵، ۲۰:۲۴

سخنگوي دولت در گفتگوي اختصاصي با مهر خبر داد : آغاز فعاليت هاي اجرايي بنياد ملي نخبگان / تكميل امور ساختاري و اداري بنياد ملي نخبگان

سخنگوي دولت در گفتگوي اختصاصي با مهر خبر داد : آغاز فعاليت هاي اجرايي بنياد ملي نخبگان / تكميل امور ساختاري و اداري بنياد ملي نخبگان

خبرگزاري مهر - گروه حوزه و دانشگاه: رهبر معظم انقلاب اسلامي با توجه به ضرورت حمايت از نخبگان در مهر ماه سال 1385 در جمع نخبگان علمي بر ايجاد بنياد نخبگان تاكيد كردند. شوراي عالي انقلاب فرهنگي 9 ماه پس از فرمان رهبري اساسنامه بنياد ملي نخبگان را به تصويب رساند. گروه دانشگاهي خبرگزاري مهر با توجه به اهميت حمايت از نخبگان درصدد است روند اجراي فرمان مقام معظم رهبري را در دولت هاي هشتم و نهم پيگيري كند در همين راستا اين گزارش به اظهارت سخنگوي دولت در اين زمينه اختصاص يافته است.

دكتر غلامحسين الهام - سخنگوي دولت در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي مهر، در خصوص فعاليت هاي بنياد ملي نخبگان افزود: بنياد ملي نخبگان به رياست معاون اول رئيس جمهوري فعاليت هاي خود را آغاز كرده و در روزهاي اخير سخنگوي آن نيز معرفي شده است.

وي اظهار داشت: مدت زمان زيادي صرف موارد ساختاري و اداري بنياد شد و اكنون اين مسائل برطرف شده و ساختارهاي لازم تعريف و تكميل شده است بنابراين زمينه براي اجراي فعاليت هاي اجرايي بنياد آغاز شده است. در همين راستا بنياد با تدوين آيين نامه احراز نخبگي به سمت حمايت از نخبگان گام بر مي دارد.

سخنگوي دولت اضافه كرد: امور مربوط به حمايت از نخبگان در بعد اجرايي آغاز شده است.

به گزارش مهر، اولين جلسه اين بنياد در دولت نهم در تاريخ 5 ارديبهشت ماه 1385 برگزار و مقرر شد، كارگروهي به رياست دكتر داوودي متون پيشنهادي آيين نامه هاي اخلي، احراز نخبگي، مالي و طرح ايجاد بانك اطلاعاتي بنياد را تهيه كنند و براي بررسي و تصويب به هيات امناي بنياد ملي نخبگان ارائه دهند.

در دومين جلسه بنياد ملي نخبگان در دولت نهم نيز، آيين نامه "احراز استعدادهاي برتر و نخبگي افراد" توسط اعضاي هيات امنا مورد بحث و بررسي قرارگرفت و چهار ماده از اين آيين نامه تصويب شد.

در سومين جلسه نيز آئين نامه هاي "احراز استعدادهاي برتر و نخبگي افراد" و "پشتيباني و حمايت از نخبگان و استعدادهاي برتر" بررسي و تصويب شد.

براساس آئين نامه "احراز استعدادهاي برتر و نخبگي افراد" برگزيدگان المپيادهاي علمي معتبر داخلي و جهاني، برگزيدگان آزمونهاي سراسري، مخترعان و مكتشفان، دانش آموختگان دانشگاهها و حوزه هاي علميه با ويژگي هاي خاص، برترين هاي مسابقات علوم قرآني، شخصيت هاي برجسته علمي، اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي كشور، آفرينندگان آثار بديع و ارزنده ادبي و هنري، برخي اعضاي هيات علمي دانشگاهها و پژوهشگران و برخي مدرسان و محققان علوم حوزوي به عنوان استعداد برتر يا نخبه معرفي مي شوند.

راهكارهاي حمايت از نخبگان و استعدادهاي برتر نيز در آئين نامه "پشتيباني و حمايت از نخبگان و استعدادهاي برتر"  تبيين شد.  

کد خبر 388220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha