علی عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این تعداد هنرمند در ۵۱ رشته و در زمینه تولید، عرضه و تهیه مواد اولیه هنرهای صنایع دستی فعالیت دارند.
عابدی با تاکید بر اینکه حرکت به سمت کاربردی شدن صنایع دستی از اهداف است، عنوان کرد: در این زمینه در دو بخش عمومی و پیشرفته، به هنرمندان صنایع دستی آموزش هایی داده می شود.
وی افزود: برگزاری دوره های تخصصی آموزشی برای شاغلین در هر رشته صنایع دستی و آشنایی آنان با کارآفرینی و حوزه های کسب و کار، شناخت استانداردسازی کارگاه ها و نیز آشنایی با بسته بندی و تجارت الکترونیک از جمله این آموزش ها است.
معاون میراث فرهنگی و صنایعدستی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در حال حاضر مسئله فروش مهم ترین دغدغه هنرمندان صنایع دستی است، عنوان کرد: بسیاری از تولیدات صنایع دستی استان، بسته بندی مناسب ندارد.
عابدی تاکید کرد: نحوه ارائه و عرضه محصولات صنایع دستی، نقش بسزایی در فروش دارد، بنابراین هنرمندان باید با شیوه های جذب مشتری به خصوص در شبکه های گسترده اینترنتی و فضای مجازی آشنا باشند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بالاترین میزان شاغلین صنایع دستی استان در بخش دست بافته های داری فعالیت دارند، تصریح کرد: بافندگان باید متناسب با ذائقه مردم و نیاز روز، محصولات خود را تولید کنند.
نظر شما