به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر در ساري، ابوطالب شفقت با بيان مطلب فوق در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان افزود: كشاوزي، حوزه اساسي و مهمي در استان مازندران، در راستاي تحول و اشتغال آفريني است و دستگاه هاي ذيربط مي بايست در واگذاري تسهيلات به صادر كنندگان و توليد كنندگان بخش كشاورزي تلاش كنند.
استاندار مازندران بر ضرورت اشتغال در حوزه تجارت و ذخيره سازي مركبات در بخش كشاورزي تأكيد و اظهار اميدواري كرد: شركت هاي تعاوني فعال و پايدار در روستاها بتوانند به عنوان بنگاههاي اقتصادي عاملي موثر در رونق اقتصادي و كشاورزي منطقه باشند.
وي بانكها، دستگاه هاي اجرايي و متقاضيان را به همكاري همه جانبه فرا خواند وخاطرنشان كرد: فعاليت هاي اصلي دستگاه ها در حوزه اشتغال پايدار در جلسات بعدي مطرح و نقاط ضعف و قوت آن بررسي خواهد شد.
شفقت حركت هاي دولت در كشور و استان را مثبت ارزيابي كرد و افزود: تا سال آينده طبق مصوبه دولت 100هزار نفر از متقاضيان تحت پوشش بهزيستي ، كميته امداد امام (ره)، بنياد جانبازان و امور ايثارگران و بخش صنايع دستي و گردشگري بايد مشغول به كار شوند و بايد دستگاههاي ذيربط تمام توان خود را در راستاي عملياتي كردن اين موضوع بهكار گيرند.
وي اعتبار صندوق مهر رضا (ع) استاني را 10 ميليارد تومان اعلام و اظهار اميدواري كرد اين اعتبارات به موقع جذب گردد.
شفقت به دستگاههاي اجرايي استان توصيه كرد طرح بنگاههاي اقتصادي زودبازده زير پنج نفر را از طريق وزارتخانه هاي مربوطه پيگيري و رونوشت آن را به استانداري ارسال دارند.
نظر شما