رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: جلسه مذکور در جهت تامین و آمادهسازی زیرساختهای مناسب برای اهداء اعضای، افراددچار مرگ مغزی، تشکیل شد.
علیرضا آموزنده افزود: تشکیل کمیته مرگ مغزی، ترویج فرهنگ اهدای عضو، ارائه برنامه های آموزشی از طریق رسانهها، جلب رضایت معتمدان و بزرگان و اختصاص آمبولانس ویژه حملدهنده از جمله موارد قابل بحث و تبادل نظر در این جلسه بود.
وی با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ اهدای عضو از افراد مرگ مغزی اظهار کرد: زبان هنر و استفاده از هنرمندان یکی از کارآمدترین بزار در تشویق مردم به اهدای عضو است که امید می رود هنرمندان در این زمینه فعالیتهای بیشتری را به انجام برسانند.
وی تصریح کرد: از آنجاییکه متقاعد کردن خانواده ای که عزیزش دچار مغز مغزی شده بسیار سخت است لذا اهمیت فرهنگ سازی بیشترعینیت پیدا می کند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه اهدای عضو از افراد مرگ مغزی عمل خیریست در جهت نجات عده ای دیگر که نیازمند پیوندند، یادآور شد: در میان افراد دهنده عضو، افرادی که در تصادفات دچار مرگ مغزی می شوند ایمد به بازگشتشان به زندگی به صفر می رسد، لذا بر اساس قانون مجلس و فتوای مقام معظم رهبری و با کسب اجازه از اطرافیان فرد مرگ مغزی می توان در جهت اهداء عضو به سایران اقدام کرد که البته این اقدام پس از تائید تعدادی از پزشکان و پزشکی قانونی در تائید فرد دچار مرگ مغزی انجام می شود.
آموزنده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ترویج این کار نیاز به همکاری ارگانهای اجتماعی دارد، گفت: امید می رود تا با انجام اقدامات مناسب، مردم نیازمند به پیوند عضو بیشتری بتوانند از عمل اهداء عضو بهره مند شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، نخستین جلسه کمیته هماهنگی اهداء عضو بیماران دچار مرگ مغزی با حضور معاون درمان دانشکده علوم پزشکی، روسای بیمارستانهای تابعه، جمعی از بیماران و پزشکان متخصص مرتبط برگزار شد.
نظر شما