دولت لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: نوسازی مدارس استان بدون اینکه حتی یک شعبه در شهرستانها داشته باشد تنها با ۶۲ نفر فعالیتهای خود را پیش میبرد.
وی با بیان اینکه حجم کاری در این مجموعه بالا است، اضافه کرد: از سال ۷۲ نوسازی مدارس استان فعال شده و در وضعیت فعلی به دلیل گستردگی کار با کمبود شدید نیرو مواجه است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان تأکید کرد: به غیر از فعالیتهای تعریف شده در برخی مواقع طرحهایی به نوسازی مدارس ابلاغ میشود که برای آن نیرو تعریف نشده و نیروهای موجود نسبت به اجرا اقدام میکنند.
لطفی با تأکید به اینکه در برخی مقاطع حجم کار بدون افزایش تعداد نیرو چند برابر میشود، اضافه کرد: تنها اقدامی که توانستیم برای جذب نیرو انجام دهیم افزایش آن از محل تخریب و بازسازی است.
وی تصریح کرد: با برگزاری آزمون و گزینش نیروها در سال گذشته ۱۲ نفر جذب شدهاند اما به کار گیری آن ها نیازمند تأمین اعتبار است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان با ابراز امیدواری از تأمین اعتبار و به کار گیری نیروها از سال ۹۶ اضافه کرد: این تعداد نیروهای فنی هستند که میتوانند بخشی از نیاز نوسازی مدارس استان را تأمین کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا شعبات شهرستانی نوسازی مدارس استان ایجاد نمیشود، اضافه کرد: به دلیل تعاریف چارت سازمانی ما قادر به ایجاد شعبه نیستیم.
لطفی افزود: در خود استان اردبیل لازم است چارت سازمانی بازنگری شود؛ چرا که حجم کار در استان افزایش یافته و در مقابل افزایش نیرو چندان قابل قبول نیست.
نظر شما