فرشید جهان بین در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح اشتغال فرش بافی زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد گفت: این نهاد در راستای توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت و در راس آن زنان سرپرست خانوار، از طریق ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل برای مددجویان، اقدامات اساسی و گستردهای در زمینه آموزش و ارائه تسهیلات اشتغال زایی انجام داده است.
وی عنوان کرد: با توجه به نقش کلیدی زنان سرپرست خانوار به عنوان مرکز کانون خانواده های تحت حمایت و لزوم حضور مستمر آنان در منزل، کمیته امداد برای این قشر جامعه و با هدف کسب درآمد اقدام به اجرا و احیای مشاغل خانگی کرده است.
وی بیان کرد: فرش بافی یکی از این مشاغل خانگی است که به عنوان یکی از هنرهای اصیل و بومی استان کردستان از ظرفیت های خوبی برخوردار است و یکی از قطب های اصلی این صنعت و هنر بوده که از درآمدزایی مناسبی هم برخوردار است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کردستان اظهار داشت: یک هزار و ۶۰ تخته فرش و گلیم توسط زنان و دختران تحت حمایت کمیته امداد استان طی ۹ ماهه سال ۹۵ تولید شده است.
وی افزود: این تعداد فرش و گلیم تولید شده و با متراز سه هزار و ۹۰۰ متر مربع به مبلغ دو میلیارد تومان به فروش رسیده است.
جهان بین عنوان کرد: مرکز بازرگانی مجتمع اقتصادی کمیته امداد، فرش های دستباف مددجویان را به صورت تضمینی خریداری می کند لذا برخی از این محصولات در این مرکز و مابقی هم توسط مددجویان در محل به فروش رسیده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون تعداد ۹۱۶ دار قالی برای مددجویان کردستان برپا است، افزود: برای این تعداد طرح فرش بافی چهار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری تولید آنها به اتمام برسد.
جهان بین با بیان اینکه نظارت بر طرح های اشتغال ایجاد شده یکی از شاخص های اشتغال این نهاد است، افزود: این نظارت ها با هدف پایداری، افزایش درآمد و کیفی سازی بافت فرش و سایر محصولات توسط کارشناسان و ناظران با تجربه این نهاد بصورت مستمر انجام می شود.
وی عنوان کرد: کارشناسان فرش حوزه اشتغال کمیته امداد ضمن بازدید از فرش های در حال تولید مددجویان به نکات فنی در هنر فرش بافی توجه کرده و از بروز هرگونه ایراد در فرش تولید شده جلوگیری می کنند
نظر شما