۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۳۶

در استان مرکزی؛

۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان خسارت دیده پرداخت می شود

۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان خسارت دیده پرداخت می شود

اراک- معاون امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: به منظور جبران بخشی از خسارات سرمازدگی به کشاورزان استان، طبق تصمیمات اخیر، ۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات کم بهره با بازپرداخت ۱۰ساله پرداخت خواهد شد.

عزیز فیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: موضوع اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره با بازپرداخت ۱۰ ساله به باغداران و کشاورزان خسارت دیده استان مرکزی به تصویب رسیده است.

وی افزود: مقرر شده این تسهیلات با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی به باغداران و کشاورزان خسارت دیده استان مرکزی پرداخت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: امسال ۱۹هزار و ۵۸۲ هکتار از باغات استان مرکزی دچار سرمازدگی شد که بیشتر این مساحت در شهرستان ساوه قرار دارد و باغداران این شهرستان متحمل بیشترین خسارت شدند.

وضعیت ایمنی ساختمان های بزرگ در استان بررسی می شود

فیلی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو در تهران و لزوم پیشگیری از چنین حوادثی خاطرنشان ساخت: طبق تصمیمات گرفته شده اخیر، شهرداری ها و سازمان های آتش نشانی شهرستان ها موظف هستند وضعیت ساختمان های بزرگ را در سطح استان ارزیابی کنند و ضمن ارزیابی سطح ایمنی ساختمان ها اگر نیاز به ایمن سازی و... باشد به موقع هشدارهای لازم را به مالکان و صاحبان این ساختمان ها ابلاغ کنند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت ساماندهی پسماندها در استان مرکزی گفت: اگرچه طی سال جاری با تلاش مسئولین مربوطه اقدامات خوبی انجام گرفته، ولی تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله زیاد است که تلاش و سرعت بیشتر در کار را می طلبد.

لزوم تجهیز تمامی بیمارستان های استان به دستگاه تفکیک کننده پسماند

فیلی افزود: تمامی بیمارستان های استان مرکزی باید تا پایان سال جاری به دستگاه های تفکیک و خردکننده پسماندهای عفونی و بیمارستانی مجهز شوند و مقرر شده سه بیمارستان در شهرهای کمیجان، تفرش و فراهان که فاقد دستگاه ساماندهی پسماندهای عفونی و بیمارستانی هستند، تا پایان سال جاری نسبت به نصب دستگاه اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی همچنین با اشاره به موضوع بافت های فرسوده شهرهای استان بیان کرد: مطالعات و امکان سنجی اولیه به منظور نوسازی، بهسازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده شهرهای اراک، ساوه و همچنین شهر تاریخی نراق توسط راه و شهرسازی انجام شده و این موضوع با اولویت در دستور کار است.

فیلی تصریح کرد: برای بازار تاریخی و میدان ارگ شهر اراک، بازار تاریخی شهر نراق، مساجد جامع و انقلاب شهر ساوه، پروژه بهسازی و مقاوم سازی تعریف شده و موضوع از طریق دستگاه های متولی شامل شهرداری ها، راه و شهرسازی و میراث فرهنگی در حال پیگیری است.

اجرای طرح جامع توسعه اراک بخشی از مشکلات این شهر را برطرف می کند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی همچنین بیان داشت: برای اجرای طرح جامع توسعه و عمران کلانشهر اراک، ۹۳۰هکتار زمین نیاز است و اجرای این طرح باید هر چه سریعتر مراحل قانونی را طی کرده و عملیاتی شود.

فیلی افزود: با اجرای طرح جامع توسعه و عمران کلانشهر اراک، بخشی از مشکلات این شهر که هم اکنون با آن دست و پنجه نرم می کند برطرف خواهد شد بنابراین اجرای این طرح مهم باید تسریع شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: قرارداد طرح جامع توسعه و عمران کلانشهر اراک در سال ۹۱ بسته شده و کار مقدمات برنامه در سال ۹۳ به اتمام رسید که در ده سال اول نیاز است اقدامات فوری به منظور انجام آن صورت گیرد.

کد خبر 3889870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha