به گزارش خبرنگار مهر، خلیل آقاجانلو ظهر چهارشنبه با تاکید بر رصد مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست، گفت: تا وقتی حساسیتها در مورد وضعیت نامطلوب و عوامل آسیب زا به منابع ملی و طبیعی را در بین مردم ایجاد نکنیم در اجرای برنامه های حفاظتی خود موفق نمی شویم.
وی اظهار کرد: نقشه های امور اراضی و منابع طبیعی باید با هم منطبق شوند تا مشکل بین مردم و منابع طبیعی برطرف شود، امسال متعهد شده ایم تا ۴۰ هزار هکتار در سطح استان نقشه های مربوطه را با امور اراضی یکدست کنیم.
وی تصریح کرد: آتش سوزی از عوامل خسارت زای منابع طبیعی است و برخلاف فشارهای وارده، بر اساس قوانین میزان خسارت های وارده به محیط طبیعی توسط معادن دریافت و به حساب خزانه واریز می شود.
آقاجانلو افزود: موافق جاده کشی نیستیم و اداره منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست باید از طریق استانداری با این موضوع مقابله کنند.
وی بر اجرای طرح بیابان زدایی و پیگیری این مهم در سطح ملی ابراز امیدواری کرد تا با همکاری تنگاتنگ، دستگاه های مربوطه در حفظ و حراست از محیط زیست و منابع ملی و طبیعی موفق تر عمل کنند.
در ادامه این جلسه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان جاده کشی و برخی پروژه های عمرانی را مغایر باطرح های مربوط به حراست از منابع طبیعی دانست و گفت: نباید به بهانه توسعه، عرصه های ملی و طبیعی و محیط زیست را به خطر بیاندازیم.
سیدرضا موسوی تاکید کرد: مناطق تحت حفاظت خود را در راستای حفظ منابع ملی و طبیعی مدیریت می کنیم به تاثیر سوء چرای بیش از حد از ظرفیت به مراتع و عرصه های ملی و طبیعی استان شود.
وی بر لزوم کنترل دقیق ورود و خروج دام بر اساس پروانه چرای صادر شده در مناطق تحت حفاظت محیط زیست توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تاکید کرد.
وی با اشاره به استقرار معادن در نقاط مختلف استان گفت: این معادن واقعا به محیط زیست و طبیعی صدمه می زنند و آلودگی هایی را در سطح استان ایجاد می کنند که ضروری است سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان و دستگاه های مربوطه در این زمینه اقدامات جدی را انجام دهند.
موسوی تصریح کرد: جاده کشی و برخی پروژه های عمرانی مغایر باطرح های مربوط به حراست از منابع طبیعی است و نباید به بهانه توسعه، عرصه های ملی و طبیعی و محیط زیست را به خطر بیاندازیم.
نظر شما