راحله جنگجو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خیران می توانند ضمن بازدید از گرمخانه زنان در جریان مشکلات و نیازهای این افراد قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه مواد غذایی و آموزش مسائل بهداشتی و فنی و حرفه ای، مورد نیاز زنان ساکن در گرمخانه است، افزود: خیران کرمانی می توانند ضمن بازدید از گرمخانه شهرداری، در توانمند سازی و تامین نیازهای این افراد در این کار خیر مشارکت کنند.
وی از انتقال زنان بدسرپرست، بی سرپرست و کارتن خواب توسط شهرداری کرمان به گرمخانه خبر داد و تصریح کرد: این افراد می توانند از ساعت پنج صبح تا هفت عصر در گرمخانه اقامت موقت داشته و از صبحانه و شام، استحمام و آموزش های بهداشتی استفاده کنند.
این کارشناس روانشناسی با اشاره به نگهداری ۲۸ زن در گرمخانه قائم آباد، اظهار داشت: این زنان یا جای اقامت ندارند یا از پس هزینه غذا و درمان خود برنمی آیند؛ بنابراین به خرید و فروش مواد مخدر و یا فساد اخلاقی دچار شده اند.
وی با بیان اینکه زنان معتاد گرمخانه به مراکز ترک اعتیاد بهزیستی و علوم پزشکی معرفی می شوند، تصریح کرد: بسیاری از این افراد پس از ترک اعتیاد به آغوش خانواده برگشته و ازدواج کرده و صاحب فرزند شده اند.
جنگجو ضمن تشکر از معاون خدمات شهری شهرداری تاکید کرد: شهرداری، بهزیستی استان و شورای هماهنگی مواد مخدر بیشترین همکاری را در تامین نیازهای زنان آسیب پذیر داشته اند.
نظر شما