مديركل امور اجرايي كميسيون هاي ماده صد در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: چنانچه اين توهم وجود دارد كه كميسيون ماده صد با جريمه هاي جزئي مالكان را به تخلفات ديگر تشويق مي كند متخلفان كاملا در اشتباه هستند. زيرا جريمه هاي صادره در اين كميسيون از ارزش معاملاتي مناطق مربوطه به مراتب بالاتر است.
مهندس صلاح الدين متقي با اشاره به اينكه رويكرد اصلي در اين زمينه به سمت جلوگيري از بروز تخلفات پيش از سكونت و در مراحل ساختماني است ، گفت: يكي از چالش هاي بحث اجراي احكام قلع و تخريب ، سكونت شهروندان در ساختمان هايي است كه تخلفات ساختماني دارند در حالي كه اگر از اين تخلفات پيش از سكونت جلوگيري شود بسياري از مشكلات اين حوزه قابل حل است.
وي با بيان اينكه هماهنگي هاي لازم را با مسئولان بازرسان فني انجام داده ايم و سعي داريم نظارت دقيق بر روند ساخت ساختمان ها را نهادينه كنيم ، اضافه كرد: اگر بازرسان فني شهرداري كار خود را درست انجام دهند ديگر تخلفات در زماني كه سكونت در آنها انجام شده به كميسيون ارجاء داده نمي شود ، در حالي كه بازرسان فني را واداشتيم مسئوليت ساختمان هايي را كه با احمال آنان ه مرحله سكونت رسيده را بپذيرند و با كساني كه در اين زمينه كم كاري كنند برخورد مي شود.
متقي با اشاره به روند غلطي كه در بعضي مناطق به سازندگان اجازه ساخت و ساز غير مجاز داده مي شود و در نهايت پرونده آنان به كميسيون ماده صد ارجاء مي شود ، تاكيد كرد: ما دو فيلتر را جهت مبارزه با تخلفات ساختماني در پيش رو داريم اول مناطق شهرداري هستند كه مسئول مستقيم مبارزه با متخلفان هستند و در مرحله بعد كميسيون ماده صد كه با تعيين مجازات هاي سنگين ، سعي در كاهش تخلفات دارد.
مديركل امور اجرايي كميسيون هاي ماده صد در حالي كه رويكرد پرونده هاي سكونت در ساختمان هاي داراي تخلف را به سمت جريمه عنوان كرد ، خاطر نشان ساخت: البته اين رويكرد در مورد پروژه هاي تمام شده است و در مورد مورد پروژه هاي در حال اجرا اين رويكرد وجود ندارد درعين حال جريمه ها به نحوي تعيين مي شود كه بسياري از مالكان ترجيح مي دهند بناي داراي تخلفشان تخريب شود.
متقي با اشاره به بررسي 2هزار پرونده در ماه در اين كميسيون گفت: در 6 ماهه نخست امسال 10500 راي در كميسيون ماده صد صادر شده است كه با توجه به كاهش زمان بررسي پرونده ها تا يك سوم زمان رسيدگي در گذشته ، حجم زيادي از پرونده ها رسيدگي و براي آنها راي صادر شده است.
وي در مورد برخورد جدي و بدون در نظر گرفتن هيچ مصلحتي با تخلفاتي كه جان مردم را به خطر مي اندازد تاكيد كرد ، افزود: پاركينگ در هر جايي كه ساختمان ساخته مي شود بايد در نظر گرفته شود..پاركينگ ها را به عنوان خط قرمز منظور كرده ايم و تحت هيچ شرايطي كوتاه نمي آييم . طبقه اي كه به عنوان پاركينگ تغيير كاربري داده است ، بايد تخريب شود.
متقي در پايان ابراز اميدواري كرد كه پرونده هاي ارسالي به كميسيون ماده صد با تدابير انديشيده شده در 6 ماهه دوم سال به شدت كاهش يابد.
نظر شما