۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۷

شهردار شیراز تاکید کرد:

وحدت مسلمانان پیام اصلی پایتختی جوانان جهان اسلام باشد

وحدت مسلمانان پیام اصلی پایتختی جوانان جهان اسلام باشد

شیراز- شهردار شیراز اعتقاد دارد که ایجاد و تقویت اتحاد بین ملت های مسلمان در سراسر جهان، می تواند و باید مهمترین هدف از اجرای رویداد «شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام» باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا پاک فطرت در دیدار رئیس مجمع جوانان سازمان همکاری اسلامی گفت: اگر از من در مورد چیستی این رویداد سئوال شود، اطلاعات کافی در اختیار ندارم اما اگر سئوال شود که این رویداد چگونه می تواند رقم بخورد، برنامه های زیادی را می توانم ارائه دهم.

وی مهمترین مصیبت امروز جهان اسلام را تفرقه بین کشورها و امت اسلامی دانست و تصریح کرد: اگر این رویداد بتواند مسیری ترسیم کند که نتیجه آن وحدت مسلمانان با محوریت جوانان باشد، قطعا رویداد تاثیرگذاری خواهد بود و ماندگار می شود.

شهردار شیراز گفت: تمام مسلمانان دارای یک خدا، پیامبر و کتاب هستند، اما علی رغم چنین اشتراکات مهمی، چرا باید متفرق و مقابل هم باشند، چرا باید شاهد این همه خونریزی باشیم و عده ای به عنوان مسلمان، برادران و هم مسلکان خود را بکشند.

پاک فطرت تصریح کرد: رویداد شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام باید بتواند به چراهای این موضوع پاسخ مناسبی داده و حرکتی را به سمت اتحاد ترسیم کند.

او با بیان اینکه چنین رویدادی اگر در حد شعار و سمبل دنبال شود، ماندگار نخواهد بود، گفت: به نظر می رسد این رویداد باید جوانانی را که در مدارس دینی در سراسر کشورهای اسلامی مشغول تحصیل هستند را نیز در بر گرفته و در برنامه ریزی ها و اجرای برنامه ها مشارکت دهد.

وی با یادآوری اینکه در این رویداد قطعا مذهب مسلمانان مورد توجه و مدنظر نخواهد بود، گفت: به حتم اشتراکات مسلمانان مورد توجه برنامه ریزان و مجریان قرار خواهد داشت و برای دستیابی به هدف ایجاد اتحاد، حتما باید بزرگان دینی در تمام کشورهای اسلامی، همراه شوند.

شهردار شیراز گفت: انتخاب شیراز به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام قطعا تعدادی از جوانان را از سراسر جهان متوجه شیراز خواهد کرد و به شیراز می آورد و در پویا شدن اقتصاد و معرفی این شهر نقش خواهد داشت.

پاک فطرت جذب جوانان مسلمان و معرفی شیراز را اهداف ظاهری و ایجاد انسجام و یکپارچگی را هدف باطنی این رویداد دانست و گفت: شهرداری شیراز برای هرچه بهتر برگزار شدن رویدادهایی از این دست همکاری های لازم را داشته و خواهد داشت.

شهردار شیراز همچنین گفت: از یکسال قبل موضوع مشاوران جوان را در دستور کار قرار دادیم و اکنون اساسنامه این تشکل تدوین شده و امیدواریم به زودی نهایی و اجرایی شود.

وی لزوم اطلاع رسانی دقیق تر و مطلوب تر از اهداف و برنامه های رویداد پایتختی جوانان جهان اسلام را یک ضرورت برشمرد و گفت: تاکنون برنامه مشخصی از این رویداد به دست من نرسیده است اما معاونت فرهنگی اجتماعی و مدیریت روابط عمومی و بین الملل شهرداری را موظف به پیگیری و همراهی با آن کرده ایم.

شهردار ابراز امیدواری کرد که یکی از دستاوردهای این رویداد، معرفی دقیق و هرچه بهتر شیراز به جهانیان باشد و گفت: این رویداد علاوه بر ایجاد زمینه ای برای حضور مسلمانان خصوصا جوانان مسلمان جهان، می تواند زمینه نزدیکتر شدن کشورهای اسلامی و گسترش فرهنگ اسلام را فراهم کند.

پیام شیراز به جهان اسلام از جنس خلاقیت و اندیشه است

رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی با اشاره به اهمیت انتخاب شیراز به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام، گفت: پیام شیراز به همه مسلمانان و خصوصا جوانان کشورهای اسلامی از جنس خلاقیت و اندیشه است.

سفیر الشاد اسکندروف در دیدار با شهردار شیراز گفت: شیراز شهر فرهنگ، اندیشه و علم و شعر و شهر تفکر خلاق است.

وی یکی از اهداف اصلی طرح موضوع پایتختی جوانان جهان اسلام را رسیدن به اتحاد و همبستگی بین مسلمانان در تمام دنیا به ویژه اتحاد جوانان مسلمان سراسر جهان دانست و گفت: یکی دیگر از دو هدف اصلی این برنامه، ارائه آموزش های غیر رسمی، توسعه مهارت ها، ارتقاء خلاقیت و ... بین جوانان جهان اسلام است.

اسکندروف با تصریح اینکه در سال های اول و دوم و در دوران انتخاب استانبول به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام، رویدادهای خوبی برنامه ریزی و اجرا شد، گفت: برپایی نشست رهبران جوان جهان اسلام با حضور جوانانی که همگی در جوامع شهری نقش مدیریتی و رهبری ایفا می کردند، برگزاری مسابقه و جشنواره عکاسی در سطحی بالا، ایجاد کمپ تابستانه جوانان جهان اسلام و .. از رویدادهای مهم اجرا شده بود.

وی اجرای برنامه پایتخت جوانان جهان اسلام را موفق ارزیابی و خاطرنشان کرد: استقبال کشورهای اسلامی برای کسب عنوان پایتختی جوانان جهان اسلام یکی از نشان های این موفقیت بود.

او یادآور شد که در دوره گذشته شاهد استقبال بسیار خوب جوانان جهان اسلام از رویدادهای مختلف در استانبول بودیم، گفت: صدها هزار نفر از جوانان جهان اسلام در رویدادهای مختلف شرکت کردند و گزارش ها نشان می دهد که بالغ بر 8 میلیون نفر در برنامه ها مشارکت یا از این برنامه ها استقبال کردند.

اسکندروف اعتقاد دارد که شیراز به عنوان شهر فرهنگ، اندیشه، علم و شعر و به شکل خلاصه، شهر تفکر خلاق است و پیام پایتختی شیراز به همه مسلمانان خصوصا جوانان کشورهای اسلامی از جنس خلاقیت و اندیشه خواهد بود.

رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی تاکید کرد: آنچه را دنبال می کنیم این است که از طریق جوانان و جامعه جوان، اتحاد کل جامعه مسلمانان در سراسر جهان را رقم بزنیم و چنین هدفی با شعار سازمان کنفرانس اسلامی انطباق کامل دارد.

اسکندروف معتقد است که در برنامه ریزی برای رویدادهای مد نظر پایتختی جوانان جهان اسلام، هم به فرم و هم به محتوا توجه شده و می شود و با تلفیق هر دو شکل کار، رسیدن به هدف دنبال شده و خواهد شد.

گفتنی است، سازمان کنفرانس اسلامی شیراز را به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام برای سال 2017 انتخاب کرد و برنامه های این رویداد بین المللی شنبه 16 بهمن ماه با حضور جمعی از مسئولان سازمان کنفرانس اسلامی و شخصیت های ملی و استانی، با افراشته شدن پرچم در مقابل آرامگاه حافظیه در شیراز آغاز می شود.

کد خبر 3896481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha