به گزارش مهر ، مهدي فرقاني در گفتگو با خبرنگار سيزدهمين جشنواره مطبوعات و اولين جشنواره خبرگزاريها ، گفت : جشنواره هاي مطبوعات در ساير كشورها معمولا به روش هاي مختلف ، همچون روش هاي موضوعي مانند حقوق كودك ، بحث پناهندگي و يا گزارش هاي تحقيقي و افشاگرانه برگزار مي شود ، به طوري كه در اين جشنواره ها از جسارت خبرنگار در افشاي اشكالات و انحراف هاي دستگاه هاي دولتي تقدير خواهد شد .
وي افزود : در سيزده دوره برگزاري جشنواره مطبوعات در كشور تنها معيارهاي عمومي روزنامه نگاري همچون گزارش ، مقاله ، تيتر و غيره مورد نظر قرار گرفته شده است تا با اين كار به ارتقاي سطح كيفي و محتوايي آثار ارسالي به جشنواره پرداخته شود .
فرقاني در ادامه اظهار داشت : براي برگزاري جشنواره مطبوعات در سالهاي آينده بهتر است موضوعات خاصي براي رقابت در جشنواره شركت داده شود و يا سبك هاي جديد روزنامه نگاري و عمق و غناي مطالب و آثار بيشتر مورد توجه قرار گيرد .
وي درباره ميزان تاثيرگذاري جشنواره مطبوعات بر سطح كيفي و كمي اطلاع رساني در كشور تصريح كرد : در اين زمينه بايد نظرسنجي از روزنامه نگاران شركت كننده در جشنواره به عمل آيد ، تا معلوم شود چه مقدار برگزاري جشنواره هاي مطبوعات ، به دغدغه ذهني آن ها تبديل شده است .
مدرس دانشگاه در پايان اضافه كرد : به طور كلي براي بخشي از جامعه روزنامه نگاري ، شركت و كسب مقام در جشنواره مهم است كه اين امر موجب ارتقا آثار در جهت كيفي شدن ساختار و محتواي آن مي شود .
استاد دانشگاه علامه طباطبايي گفت : در صورتي كه شركت و انتخاب در جشنواره بتواند به دغدغه ذهني روزنامه نگاران تبديل شود ، آنگاه مي توان برگزاري جشنواره مطبوعات را در توسعه كيفي اطلاع رساني كشور موثر دانست .
کد خبر 389658
نظر شما