به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، دكتر مجتبي بابايي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كه بعدازظهر امروز در فرمانداري كرج برگزار شد ، اظهار داشت: در حال حاضر افراد سنين 15 تا 25 سال بيشترين متقاضيان مواد مخدر هستند و عمده آسيب هاي استفاده از مواد افيوني متوجه اين گروه سني است.
وي افزود: افراد سنين بين 15 تا 25 سال بيشتر در مراكز آموزشي از جمله مدارس و دانشگاه ها مستقر هستند به همين دليل عمده فعاليت هاي مقابله با توزيع و مصرف مواد مخدر بايد در اين دو حوزه متمركز شود.
بابايي خاطر نشان كرد: مربيان تربيتي ، اساتيد و ساير مسئولان مراكز آموزشي كه به اشكال مختلف ارتباط بيشتري با اين گروه دارند بايد در زمينه آموزش هاي ويژه توانمند شوند تا بتوانند گروه مخاطب خود را با ظرايف اين معضل آشنا كنند و آموزش هاي لازم را به صحيح ترين شكل ممكن به آنان انتقال دهند.
وي تصريح كرد: اداره بهزيستي كرج در نظر دارد بيش از 1500 نفر از معاونان مدارس ، معاونان پرورشي و مربيان آزاد پرورشي را در معرض آموزش قرار دهد تا با انتقال مطالب از طريق اين قشر به دانش آموزان ، عوامل بازدارنده در اين گروه سني فعال شوند.
همچنين در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ، معاون سياسي و انتظامي فرمانداري كرج بر تشكيل كميته مقابله با عرضه و پيشگيري از تقاضا تاكيد كرد و افزود: آمار و اطلاعات لازم در زمينه توزيع و مصرف مواد مخدر بايد توسط اين كميته جمع آوري شود تا بر اساس آن ماموريت مبارزه با مواد مخدر به صورت كارشناسي و كاربردي انجام شود.
يوسف جهاني پور از مسئولان ادارات خواست: طرح هاي پيشنهادي خود در زمينه مقابله با عرضه مواد مخدر را در كوتاه ترين زمان به فرمانداري ارسال كنند تا در صورت امكان تصويب و به مرحله اجرا درآيد.
در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مسئولان ادارات مبارزه با مواد مخدر ، بهزيستي ، بهداشت و درمان ، نواحي چهار گانه آموزش و پرورش و ساير ارگان هاي مرتبط حضور داشتند.
نظر شما