به گزارش خبرنگار مهر، زهرا اخوان نسب ظهر یکشنبه، در میزگرد مجازی هم اندیشی اعضای شورای سیاستگذاری نخستین همایش ملی جایگاه زنان در کارآفرینی و توسعه پایدار، اظهار داشت: در برنامه ریزی برای توانمندسازی اقتصادی بانوان، باید با دقت لازم به مباحث فرهنگی، الگوهای شغلی مناسب برای زنان و دختران ارائه کرد.
وی بیان داشت: با توجه به افزایش سطح سواد در کشور به ویژه در بین بانوان و تنوع مشاغل و مهارت ها در جامعه امروز، باید مشاغل جدید از جمله در حوزه مشاغل خانگی، مورد توجه و حمایت جدی قرار گیرد.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی استان اصفهان اعلام کرد: بدیهی است در صورتی که در خانواده، بانوان شغلی را راه اندازی کنند به تدریج دیگر اعضا خانواده نیز جذب این شغل شده و یک کسب و کار خانوادگی موفق ایجاد می شود.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، اظهار داشت: باید با جدیت تلاش کنیم تا طرح های اشتغال زایی و توانمندسازی اقتصادی زنان که در برنامه ششم توسعه کشور هم موادی را در این ارتباط اختصاص داده ایم اجرایی و عملیاتی شود.
زهرا سعیدی مبارکه گفت: در این راستا علاوه بر بهره گیری از ظرفیت های بخش تعاون و کارگاه های کوچک زودبازده، حوزه هایی از قبیل فناوری های نرم و هویت ساز از جمله صنایع فرهنگی و هنری و کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات که قابلیت دورکاری دارند و به صورت مشاغل خانگی قابل اجرا هستند، باید در اولویت باشند.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی استان اصفهان نیز در ادامه بیان داشت: امیدواریم ضمن فراهم کردن بسترهای قانونی و حمایتی لازم و با تقویت خودباوری و امیدپروری در جامعه زنان، شاهد نقش آفرینی پر رنگ تر بانوان در اقتصاد مقاومتی و رونق کسب و کار در کشور باشیم.
نسیم جوزدانی، یکی از اعضای کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی اصفهان اظهار داشت: مشاغل خانگی می تواند فرصت ویژه ای برای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی زنان در بستر خانواده باشد.
وی بیان داشت: در این راستا ارائه آموزش های لازم در قالب آموزش های فنی و حرفه ای، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی به منظور توسعه و تقویت مهارت های کارآفرینی برای بانوان بسیار حائز اهمیت است.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی استان اصفهان اعلام کرد: باید عملی کردن سیاست های تشویقی و حمایتی از طرح های مشاغل خانگی را با جدیت پیگیری کنیم.
نظر شما