به گزارش خبرنگار مهر، سرمقاله امروز چهارشنبه روزنامه ۱۹ دی که به قلم میثم رضوانی منتشر شده بدین شرح است:
روزهای استقلال و جشن ملی هر کشور و مردمی از مهمترین روزهای آن سرزمین محسوب میشود. ۲۲ بهمن ما ایرانیان نیز با خاطرات تاریخی بسیاری از راه میرسد. درحالی به استقبال سی و هشتمین سالگرد پیروزی جمهوری اسلامی میرویم که ایران وارد شرایط جدیدی شده است.
قرار گرفتن کشور در منطقهای که سالهاست رنگ صلح به خود ندیده و تهدیدهای بزرگی همچون خودراییهای مقامات صهیونیسم را بارها دیده است به عزمی سراسری برای حفظ امنیت داخلی نیاز دارد، موضوعی که این روزها کمتر کسی میتواند منکر آن شود.
همچنین در سال جاری آیت اللههاشمی رفسنجانی دیگر در بین مردم برای برگزاری جشن انقلاب نیست.
شرایط کنونی دیپلماسی تهران نیز در منطقه و جهان شرایط پیچیدهای است. اگرچه پس از امضای توافق هستهای دیوار ایران هراسی که به دست دشمنان ساخته شده بود فرو ریخت، اما این به معنای از بین رفتن مشکلات سابق بین ایران و کشورهای استعمار گر به خصوص آمریکا نیست. ضعف گروههایتروریستی در برابر جبهه مقاومت و همچنین وجود برجام و به رسمیت شناخته شدن حق فعالیتهای صلح آمیز هستهای ایران عواملی بود که مخالفان جمهوری اسلامی را تا حد زیادی عذاب میداد. با این کینه توزی شاید روی کارآمدن دولت نژادپرست و پیشبینی ناپذیر دونالدترامپ چراغهای امیدی برای دشمنان منطقهای ایران روشن کرده باشد.
از نظر برخی تحلیلگران، رئیس جمهور جدید آمریکا اگرچه ممکن است در زمینه تصمیمهای داخلی با بحرانها و مخالفتهای زیادی رو به رو شود، اما با دستهای پشت پرده سرمایه داران صهیونیسم و دلارهای مخالفان جمهوری اسلامی میتواند وحدت نظر بیشتری در مقابله با ایران به دست بیاورد.
به همه این موارد، شرایط نزدیک شدن به دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری را نیز بیفزایید. همه این شرایط در کنار هم نشان میدهند که حضور مردم در کنار یکدیگر با وجود همه مشکلاتی که در کشور وجود دارد بیش از همیشه لازم است.
حقیقتا هیچ کسی نمیتواند منکر وجود برخی مشکلات در کشور شود، مشکلاتی که با تصمیم گیریهای مناسب میتوانستند نباشند یا کمتر باشند. در عصر ارتباطات و در زمانهای که هرشخص خود منابع وسیعی از اطلاعات را در اختیار دارد نمیتوان حقایق تلخ را نادیده گرفت، اما فراموش نکنیم که طبق تجربههای تاریخی، بهبود شرایط هر اجتماعی نه براثر عامل خارجی و نه صرفا بر پایه تصمیم مدیرانش روی میدهد، بلکه مردم یک کشور که شالوده اصلی ساختار نظام سیاسی و اجتماعی و اقتصادی آنند که موجب توسعه یا قرار گرفتن کشور در مسیر توسعه میشوند.
مردم ایران همانگونه که در کنار یکدیگر تاریخ سی و هشت ساله انقلاب را با همه فراز و نشیب آن پشت سر گذاشتند و نیز حوادث تلخ یک سال اخیر کشور از جمله از دست دادن هموطنانشان در بمب گذاری کشورهای همسایه، در حوادث جادهای و ریلی، در حادثه پلاسکو و همچنین از دست دادن یکی از مهرههای اصلی اعتدال و آرامش در کشور را در کنار یکدیگر تحمل کردند، میتوانند در هفتههای پایانی سال عجیب ۹۵، این شکیبایی را با حضور گسترده و «دشمن شکنانه» در راهپیمایی ۲۲ بهمن کامل کنند.
تک تک ما به عنوان اعضای این جامعه شاهد مشکلات اقتصادی، مفاسد مالی، معضلات اجتماعی و نقایص عمدهای بوده ایم که با وجود پیشرفتهای وسیع و گرههای باز شده، کاممان را تلخ کردند، اما اگر از هرکداممان سوال کنند که حاضرهستید سلطه خارجی را تنها در یک متر از خاکتان تحمل کنید، قاطعانه پاسخ نه میدهیم. از این روی همانطور که امام راحل، رهبرانقلاب و دلسوزانی چون آیت اللههاشمی بارها تاکید کردند، کشور در صورتی از دستاندازی خارجی دور میماند و دشمن را به عقب میراند که مردمش با هر سلیقه و دیدگاه سیاسی یا انتقاداتی که درباره مدیران در دل دارند در صحنه حضور داشته باشند، موضوعی که نه فقط ایرانیان که دشمنانشان نیز به خوبی به آن واقفند.
نظر شما