شهرام موحدی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باز شدن رودخانه زایندهرود باعث جذب پرندگان بسیاری شامل وحشی و آزاد پرواز میشود که در حال حاضر مشاهده میشود، روستاهای در جوار رودخانه زایندهرود از مبدأ تا مقصد، به شدت تحت تأثیر این پرندگان قرار گرفتند و آلوده شدهاند.
وی بیان داشت: ساختار بهداشتی مرغداریهای ایران، ساختار درستی نیست، همچنین پرورشدهندگان غیرمجازی هستند که بدون هیچ مجوزی از دامپزشکی و کسب مجوز از سایر ارگانها که به هیچوجه متولی این امر نیستند، فعالیت دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه تا به امروز خسارات در حوزه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بیش از ۶۰ میلیارد تومان در استان بوده است، عنوان کرد: در حال حاضر شهرستانهای مختلفی درگیر این بیماری هستند که شدت این بیماری در این شهرستانها متفاوت است.
وی اضافه کرد: بعد از اصفهان، نجفآباد، خمینیشهر، فلاورجان، لنجان، بویین و میاندشت و چادگان، آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به شهرستان فریدن هم رسیده است.
موحدی اظهار کرد: کانونهای اصلی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در فریدن، شهر داران و روستاهای نماگرد و موغان است.
وی همچنین با اشاره به خسارت ۳۰۰ میلیارد ریالی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به شرکت سیمرغ از قرنطینه کوچه ای در روستای رارای فلاورجان برای کنترل بیماری خبر داد و افزود: شرکت سیمرغ برای دست کم ۶۰ روز قرنطینه و دست کم ۳۰۰ میلیارد ریال خسارت به آن وارد شده.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: بعد از گزارش تلف شدن ۵۰ قطعه کبوتر در خانهای در روستای رارای پیربکران و تایید ابتلای آنها به آنفلوآنزا به مدت ۲۰ روز کوچه ای که خانه در آن واقع است قرنطینه شده است.
وی اظهار داشت: به دلیل پراکنده بودن خانهها در روستا به قرنطینه کامل روستا فعلا نیازی نیست.
نظر شما