۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۴۶

در همایش بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه بناب عنوان شد؛

تشکیل ۶۳ بنیاد حامیان علم و فناوری در کشور

تشکیل ۶۳ بنیاد حامیان علم و فناوری در کشور

بناب - معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تشکیل ۶۳ بنیاد حامیان علم و فناوری در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه بناب در حالی بمناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد که مسئولانی چون معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در آن حضور داشتند و در این مراسم علاوه بر موضوعات مرتبط با بنیاد حامیان علم و فناوری در خصوص لزوم افزایش کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه ها نیز تاکید شد.

تشکیل ۶۳ بنیاد حامیان علم و فناوری در کشور

معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه در حال حاضر چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در دانشگاه های کشور تحصیل می کنند؛ گفت: دانشگاه‌های کشور از لحاظ کمی به توسعه کافی دست یافته اند و حتی در برخی مناطق مازاد بر نیاز دانشگاه ها ساختمان آموزشی احداث شده است.

محمدحسین امید با اعلام این مطلب افزود: اینک دوره کمی سازی در دانشگاه‌ها خاتمه یافته و افزایش بیشتر کیفیت تحصیلی در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.

وی به افزایش ارتباط میان دانشگاه و صنعت در وزارت علوم اشاره کرد و افزود: ارتباط بین دانشگاه ها و صنعت افزایش یافته و صنعت آموزی دانشجویان برای حرکت بهتر چرخ های صنعت کشور مدنظر است.

معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به همت خیران در توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌ها از تشکیل بنیاد کشوری حامیان علم و فناوری خبرداد و تصریح کرد: در سراسر کشور۶۳ بنیاد تحت عنوان حامیان علمی تشکیل شده که نقش بسزایی در پیشرفت دانشگاه ها دارند.

وی تصریح کرد: بنیادهای حامی علم و فناوری با هدف بهره‌گیری از توانمندی‌های مادی و معنوی خیران و تشویق و ترغیب نیکوکاران در تقویت و گسترش زیرساخت‌های دانشگاه تشکیل شده است.

امید از طرح جامع دانشگاه بناب به عنوان نگین دانشگاه‌های آذربایجان شرقی یاد کرد و گفت: اگر همت خیران در تکمیل این طرح به کار گرفته نشود اتمام آن با اعتبارات دولتی ۵۰ سال به طول خواهد انجامید.

لزوم توجه به کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها

نماینده مردم شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش با اشاره به اینکه دوران مدرک گرایی در کشور خاتمه یافته است؛ گفت: وزارت علوم باید به کیفیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها اهتمام تمام داشته باشد.

ضیاءالله اعزازی تصریح کرد: ضعف ارتباط بین صنعت و دانشگاه و فراموشی پژوهش محوری دو حلقه مفقوده نظام تحصیلی است و اگر اصلاح نشود روز به روز بر سیل بیکاران کشور افزوده خواهد شد.

گفتنی است در این مراسم انتخابات حامیان علم و فناوری دانشگاه های شهرستان بناب برگزار شد و تعدادی از افراد حاضر در این مراسم از اقشار مختلف شهر به عنوان حامیان این بنیاد انتخاب و معرفی شدند.

کد خبر 3901946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha