به گزارش خبرنگارمهر، اقبال شانظری شامگاه دوشنبه در نشست انعقاد تفاهمنامه همکاری آب منطقهای کردستان با جهاد دانشگاهی استان در سنندج گفت: اقدام جهاددانشگاهی برای انعقاد این تفاهم نامه بیانگر این است که مسئولان ومدیران این نهاد دغدغه مصرف آب را دارند و این نوع دیدگاه می تواند ما را در دستیابی به اهداف و اجرایی کردن مفاد این تفاهم نامه یاری دهد.
وی عنوان کرد: دیدگاه مدیران جهاد دانشگاهی استان، کمک کننده شرکت آب منطقه ای در راستای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مدیریت مصرف بهینه آب خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به میزان مصرف سالانه آب در استان اشاره کرد و اظهارداشت: سالانه دراستان یک هزار و ۲۱۳ میلیون مترمکعب آب مصرف می شود که از این میزان ۷۱۹ میلیون مترمکعب آن مربوط به آب های زیرزمینی و مابقی هم آب های سطحی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کردستان اضافه کرد: ۱۲۱ میلیون مترمکعب از آب مصرفی استان مربوط به آب شرب، ۱۰ میلیون مترمکعب حوزه صنعت و هزار و ۸۲ میلیون مترمکعب هم مربوط به بخش کشاورزی است.
شانظری در ارتباط با طرح های این شرکت دراستان گفت: تاکنون ۹ طرح با اعتبار بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال دراستان به بهره برداری رسیده و ۱۲ طرح هم دردست اجرا و ۱۷ طرح هم در دست مطالعه است.
وی با اشاره به اینکه شبکه های پایاب سدهای سورال، سیازاخ، چراغ ویس، سنگ سیاه وخورخوره در استان درحال احداث است، ادامه داد: تاکنونی برای احداث این شبکه ۹۱۴ میلیارد ریال هزینه شده و برای اتمام آنها به ۵ هزار و ۴۸۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد کردستان هم دراین جلسه با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی دامنه وسیعی از فعالیتهای علمی، پژوهشی، اشتغال، فرهنگی و درمان را در خود نهفته است، گفت: در راستای انعقاد تفاهم نامه با شرکت آب منطقهای، پتانسیلهای جهاددانشگاهی در حوزه تعادل بخشی آب به کار گیری میشود.
حمیدرضا مجردی انعقاد این تفاهم نامه همکاری را در راستای فرهنگسازی در زمینه مدیریت مصرف بهینه آب خواند و بیان کرد: بحث کمبود آب و مشکلات این حوزه یکی از دغدغههای جدی در جهاد دانشگاهی کردستان است.
وی با اشاره به اینکه پتانسیلها و ظرفیتهای گسترده جهاددانشگاهی برای تعدادی از مدیران و مسئولان استانی تاکنون ناشناخته مانده است، اظهارداشت بخشی از این این عدم شناخت به خود جهاددانشگاهی بر می گردد و بخشی نیز عدم همکاری مدیران با این نهاد انقلابی مربوط میشود.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کردستان هم دراین جلسه گفت: عمده افتخار این تفاهم نامه به حوزه آب و مدیریت مصرف آب بر می گردد که می تواند بسیار راهگشا باشد.
آرش آریانژاد بیان کرد: در چندسال اخیر در حوزه اطلاع رسانی اقدامات خوب و اثرگذاری انجام شده است که امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه در حوزه اطلاع رسانی سرآمد باشیم.
آریانژاد با تأکید بر برگزاری سمینارهای منطقهای یا کشوری در بحث احیا و تعادلبخشی منابع آبی با همکاری جهاددانشگاهی افزود: یکی از رسالتهای جهاد دانشگاهی برگزاری همایش و سمینارهای علمی است به طور قطع در این بخش میتواند به بهترین شیوه عمل کند.
نظر شما