۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۱۵

رئیس اتاق اصناف همدان:

اصناف همدان با برپایی نمایشگاه فصلی موافق نیست

اصناف همدان با برپایی نمایشگاه فصلی موافق نیست

همدان - رئیس اتاق اصناف همدان بابیان اینکه اصناف همدان با برپایی نمایشگاه فصلی موافق نیست، گفت: فروش فوق‌العاده باید در دستور کار واحدهای صنفی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا فرسایی‌وحید پیش از ظهر یکشنبه در اجلاس ماهانه اتاق اصناف همدان به تشکیل ستاد تنظیم بازار استان همدان با دستور کار تنظیم بازار شب عید اشاره و عنوان کرد: در این جلسه وضعیت قیمت کالاهای اساسی بررسی و موضوع برگزاری نمایشگاه به بحث گذاشته شد.

وی با تأکید بر اینکه اصناف با برپایی نمایشگاه فصلی موافق نیست اما بنابر دستورالعمل وزیر صنعت، معدن و تجارت این نمایشگاه باید برگزار شود، گفت: اصناف تنها به شرط تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها با برگزاری نمایشگاه فصلی موافقت میکند.

برگزاری نمایشگاه تأثیر چندانی بر وضعیت بازار نخواهد داشت

وی بااشاره بر حاکم بودن رکود بر بازار و بیان اینکه برگزاری این نمایشگاه تأثیر چندانی بر وضعیت بازار نخواهد داشت، گفت: در این نمایشگاه تنها چهار تا پنج اتحادیه حضور خواهند داشت و تنها کالاهای اساسی عرضه می‌شود.

فرسایی‌وحید با بیان اینکه فروش فوق‌العاده باید در دستور کار واحدهای صنفی قرار گیرد چراکه اگر در سال‌های گذشته بازار نسبت به برگزاری فروش فوق‌العاده اقدام می‌کرد امروز شاهد برگزاری نمایشگاه نبودیم، افزود: تقویم نمایشگاهی یک سال زودتر بسته می‌شود و اگر اتحادیه نسبت به برگزاری نمایشگاهی اعتراض دارند باید از هم اکنون برای رایزنی اقدام کنند تا افراد غیر متخصص در این حوزه وارد نشوند.

رئیس اتاق اصناف همدان با تأکید بر اینکه بازرسی ویژه بازار همدان از ۱۵ بهمن آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد، تاکیدکرد: کسبه باید در نوروز واحدهای خود را پویا نگاه دارند.

پویا بودن بازار از زیرساخت‌های توسعه صنعت گردشگری است

فرسایی‌وحید با بیان اینکه پویا بودن بازار از زیرساخت‌های توسعه صنعت گردشگری است، تاکیدکرد:‌ اصناف استان همدان ۲.۲ درصد اشتغال مستقیم استان همدان را به خود اختصاص می‌دهند.

مدیرکل صداوسیمای همدان نیز با بیان اینکه در صداوسیمای استان همدان براین موضوع تاکید می کنیم که کار فرهنگی است و سیاسی‌کاری در این مجموعه نمی‌گنجد، گفت: باید برای توسعه پایدار در استان همدان از توان رسانه‌ها بهره برد.

حسین میسر با بیان اینکه اصناف را نباید تنها به عنوان فعال اقتصادی در شهر در نظر گرفت، گفت: اصناف لیدر فرهنگی بزرگ در پیشرفت شهر محسوب می‌شوند.

اصناف پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند

میسر با اشاره به اینکه اصناف پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و می‌توانند زمینه تحول بزرگ و پیشرفت اساسی را در این کشور فراهم کنند، عنوان کرد: تا زمانی که رفتار و تفکر مردم به سمت توسعه حرکت نکند شکل‌گیری توسعه ممکن نیست.

وی با بیان اینکه فلسفه رسانه استانی تنها پوشش خبری نبوده و این موضوع بخشی از کار صدا و سیما محسوب می‌شود، عنوان کرد: رسالت و فلسفه اصلی صدا و سیمای استانی تلاش برای پیشرفت منطقه است.

مدیرکل صدا و سیمای استان همدان با تاکید بر اینکه اصناف باید برای معرفی بیشتر خود به مردم، خوراک محتوایی در اختیار رسانه ها قرار دهند، گفت: اصناف باید نسخه کار رسانه‌ای در اختیار رسانه ها قرار دهند.

برنامه «سیمای اصناف» اواخر امسال ساخته خواهد شد

رئیس اتحادیه محصولات فرهنگی شهرستان همدان نیز با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده با صدا و سیمای مرکز همدان برنامه «سیمای اصناف» اواخر امسال ساخته خواهد شد، اظهار داشت: شرکت مخابرات سایتی تدارک دیده که تمام اطلاعات اصناف همدان شامل نام و رسته و طریقه تماس در آن به نمایش گذاشته خواهد شد.

حمیدرضا رهبر با اشاره به اینکه صنوف فرهنگی همواره مشکل خاص خود را داشته اند، عنوان کرد: برابر قانون مالیات مستقیم صنوف فرهنگی از مالیات معاف هستند اما در همدان این معافیت اعمال نمی‌شود.

رئیس اتحادیه محصولات فرهنگی شهرستان همدان با بیان اینکه اگر در کنار صنوف فرهنگی ارشاد حضور داشته باشد، مشکلات کاهش خواهد یافت، ادامه داد: از محل اعتبارات دولتی که برای محصولات فرهنگی در نظر گرفته شده، باید به حمایت فرهنگ برویم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ارجاع کارهای فرهنگی استان به سایر استان‌ها است، عنوان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان باید از صنوف فرهنگی حمایت کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز با بیان اینکه هدف وزارت ارشاد رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و اخلاق اسلامی است، اظهار داشت: توسعه ظرفیت‌های فرهنگی، سینمایی، مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی در گرو رشد اخلاق در جامعه‌ است.

توزیع عادلانه منابع در استان با جدیت دنبال می‌شود

فاضل عبادی با بیان اینکه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با حدود ۳۰۰ حوزه مختلف در ارتباطیم، گفت: توزیع عادلانه منابع در استان با جدیت دنبال می‌شود.

عبادی با تاکید بر اینکه گسترش معرفت دینی بر اساس قرآن نیز در برنامه قرار دارد، گفت: صنوف فرهنگی از جمله مهمترین اقسام فعالیت فرهنگی در استان محسوب می‌شود و بیش از یک‌هزار موسسه و صنوف فرهنگی و هنری زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان همدان فعالیت می‌کنند.

عبادی با بیان اینکه تشکل‌ها و اتحادیه‌های اصناف، زیرساخت توسعه اقتصادی هستند، عنوان کرد: همدان از استان‌های فرهنگی و از نامزدهای پایتخت کتاب است.

کد خبر 3911632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha