دكتر كامران باقري لنكراني در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر گفت: اين روش يكي از روش هاي مرسوم در دنيا است و موافقان و مخالفاني دارد.
وي اضافه كرد: براي بررسي اين موضوع گروهي تعيين شدند و به ارزيابي طرح پرداختند كه در نهايت وزارت بهداشت اجازه داد تنها در يك نوبت و يك دانشگاه (دانشگاه علوم پزشكي تهران) طرح پذيرش دانشجوي رشته پزشكي از ليسانس به صورت مقدماتي اجرا شود.
وزير بهداشت افزود: دليل تصويب اين طرح، طولاني بودن دوره پزشكي و احتمال لغزش دانشجويان در دوران تحصيل است. تصويب و اجراي اين طرح مي تواند از استرس بسياري از دانشجويان و داوطلبان علاقه مند به تحصيل در رشته پزشكي بكاهد.
دكتر لاريجاني - رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز در گفتگو با مهر گفت : كليات موضوع طرح پذيرش دانشجوي پزشكي از مقطع ليسانس در وزارت بهداشت پيش رفته است و وزارت بهداشت موافقت اوليه را براي اجراي اين طرح به صورت پايلوت در دانشگاه علوم پزشكي تهران اعلام كرده است.
وي با بيان اين خبر افزود: ما در دانشگاه علوم پزشكي تهران جنبه هاي مختلف اين نوع پذيرش را در دنيا مورد بررسي قرار داده ايم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران ياد آور شد: شرايط برگزاري اين دوره در دانشگاه هاي خارج از كشور بررسي شده و طرحي براي چگونگي طي مسير طراحي شده است.
وي از بررسي زمان انجام اين طرح خبر داد و گفت: مراحل برنامه درسي اين دوره و زمان بندي پذيرش دانشجويان در حال بحث و بررسي است. هم اكنون 125 دانشگاه در دنيا از اين روش بهره مي گيرند.
لاريجاني اضافه كرد: دانشجويان پس از گذراندن دوره علوم پايه و يا رشته هاي مرتبط با پزشكي در اين دوره شركت داده مي شوند. دليل اين امر طولاني بودن رشته پزشكي است زيرا يك فرد پس از دبيرستان بلافاصله وارد رشته پزشكي مي شود و ممكن است نتواند خود را با شرايط اين رشته وفق دهد.
به گزارش مهر، در صورت پذيرش دانشجو در اين طرح، ظرفيت دانشگاه علوم پزشكي تهران در رشته پزشكي به دو بخش تقسيم مي شود و بخشي از آن براي پذيرش از كنكور سراسري در يك نوبت پذيرش و بخش ديگر آن براي پذيرش از دوره ليسانس و در نوبت ديگر پذيرش تعيين مي شود.
نظر شما