آیت الله حسن عالمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه ازدواج، اتفاقی مبارک است که خداوند آن را دوست دارد و تارکش آن را سرزنش می کند، گفت: چنانچه فردی به بلوغ های لازم رسیده است نباید ازدواج را به تاخیر بیندازد.
وی خاطرنشان کرد: ازدواج در دوران دانشجویی یا قبل از آن، در عین حال که بر مطلوبیت ذاتی خودش باقی است، به توانمندی های طرفین بستگی دارد که بتوانند زندگی مشترک را به خوبی اداره کرده و از عهده این پیوند مبارک بر بیایند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: از سوی دیگر ترک ازدواج نیز مخاطرات خودش را دارد و در روایات داریم که عبادات یک فرد ازدواج کرده از لحاظ ثواب آن، بسیار متفاوت از یک فرد مجرد است.
منظور از توانایی ازدواج تشکیل یک زندگی ساده است
آیت الله عالمی با بیان این که منظور از توانایی ازدواج، توانایی برای تشکیل یک زندگی ساده است نه یک زندگی دارای تجملات، یادآور شد: اعتقاد ما بر این است که یک زندگی ساده برای همه در دسترس است و به راحتی می توانند آن را شکل داده و از برکات ازدواج برخوردار شود.
وی با تاکید بر نقش اطرافیان در کمک به زوج های جوان اضافه کرد: خانواده ها و نیز دولت باید مقداری از تسهیلات مورد نیاز جوانان را فراهم کنند و بقیه هم به خود زوجین برمی گردد که زندگی را آسان بگیرند.
عضو مجلس خبرگان رهبری باتأکید بر حذف و کنار گذاشتن آنچه در زندگی مشترک ضروری نیست، ادامه داد: تنها به این شکل، سختی های زندگی کاهش یافته و با افزایش ازدواج ها به عفت و پاکدامنی جامعه هم کمک می شود.
ازدواج های دانشجویی طرحی مفید برای ازدواج آسان و آگاهانه است
آیت الله عالمی، ازدواج های دانشجویی را طرحی مفید برای ازدواج آسان و آگاهانه عنوان کرد و افزود: جوانان در مرحله گزینش همسر باید از احساس و هوس دوری کرده و مبتنی بر تحقیقات تصمیم بگیرند.
وی به زوج های جوان توصیه کردو گفت: سعی کنید انتخابتان بر اساس دیانت، اخلاق و آبرومند بودن خانواده همسرتان باشد، اتکا و اعتماد به وعده پروردگار عالم داشته باشید که می فرماید اگر در زندگی دستتان خالی است به من اعتماد و ازدواج کنید، زیرا پروردگار عالم شما را از فضل خودش بی نیاز خواهد کرد.
نظر شما