به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی که امروز پنج شنبه به مریوان سفر کرده است، در جلسه ستاد نجات بخشی دریاچه زریبار مریوان با حضور مدیران استانی و شهرستان شرکت کرد.
وی در این نشست ضمن تاکید بر همکاری و تعامل بین بخشی در راستای حفاظت از زریبار، افزود: همه دستگاه ها باید هماهنگ و با تقسیم کار، در جهت محافظت از دریاچه زریبار گام بردارند.
استاندار کردستان با بیان اینکه نیاز است مطالعات دقیق در این زمینه صورت گیرد، ادامه داد: کارگروهی تشکیل و وظیفه هر ارگان و در نهایت مجری کار مشخص شود تا موازی کاری پیش نیاید.
وی با بیان اینکه هیچ واگذاری نباید در حوزه دریاچه زریبار صورت گیرد اظهار کرد: نشانه گذاری و رفع تصرف ها نیز با هماهنگی دستگاه ها انجام گیرد.
زاهدی به ورود فاضلاب ۱۰ روستای حاشیه دریاچه در گذشته اشاره کرد و افزود: هم اکنون فاضلاب هفت روستا ساماندهی شده و سال آینده نیز فاضلاب سه روستای دیگر با اعتبارات کافی انجام خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر بهره برداری از ظرفیت ها و توانمندی های دریاچه زریبار، گفت: هدف ما این است که هم زریبار حفظ شود و در عین حال مردم نیز از این موهبت الهی بهره برند.
استاندار کردستان به بحث نیزارهای دریاچه زریبار نیز اشاره کرد و افزود: باید تحقیقات علمی و متقن درباره مفید یا مضر بودن این نیزارها صورت گیرد تا در صورت مضر بودن نسبت به نابودی آنها اقدام کرد.
زاهدی تشکیل کمیته ای را برای بررسی معضلات این دریاچه در سطح استان، ضروری دانست و افزود: گزارش و موانع کار به اطلاع دبیرخانه ستاد رسانده شود تا همه در جریان مشکلات باشند.
وی در پایان خواستار توجه بیشتر مدیران ادارات و سازمان های دولتی سطح استان برای حفاظت از دریاچه زریبار مریوان شد و گفت: این دریاچه یک ظرفیت ارزشمند به شمار می رود و همه مردم و مسئولان در این زمینه باید با جدیت هر چه تمامتر از زریبار حفاظت کنند.
در جریان برگزاری این نشست هر کدام از مسئولان و اعضای ستاد نجات بخشی دریاچه زریبار گزارشی از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته برای حفاظت مناسب از این دریاچه را ارائه کردند.
نظر شما