به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، پرویز افشار در همایش منطقهای صیانت و گفتمانسازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه بر اساس گزارش سازمان ملل متحد سال گذشته ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا به مواد مخدر اعتیاد داشتند، اظهار داشت: در حالی که تا یک دهه پیش ۱۰ نوع ماده مخدر شناسایی شده بود اما اکنون بر اساس آمار سازمان ملل متحد ۴۵۰ نوع مواد جدید مخدر در جهان شناسایی شده است.
وی بیان کرد: اثرات مخرب جسمی، روانی و تخریب مغزی این مواد قابل مقایسه با مواد کنونی در دنیا نیست و اگر این مواد دامن گیر جامعه شود مخاطرات آن از همه بیماریهای مهلک بالاتر خواهد بود.
افشار با بیان اینکه مقابله با عرضه در طول سالها از ارکان اصلی مبارزه با مواد مخدر بوده است، اظهار داشت: کار مقابله با عرضه از محور مرز به محلات و خانه ها کشیده خواهد شد و این کار به اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیاز دارد.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه متاسفانه در فضای مجازی شاهد تبلیغ ماری جوانا و نحوه کاشت و برداشت آن هستیم، گفت: در آینده پژوهشی موضوع اعتیاد باید اولویت پیشگیری را مد نظر داشته باشیم، چراغ راه ما ابلاغ سیاستهای کلان مبارزه با مواد مخدر است که رهبر معظم انقلاب در ۱۱ بند آن را ابلاغ کردند.
افشار تصریح کرد: در زمینه مبارزه با مواد مخدر باید احساس مسوولیت اجتماعی به صورت همگانی در بین تمام آحاد مردم وجود داشته باشد تا مردم به حدی از دانایی و توانایی برسند تا از خانواده و کانون زندگی خود حفاظت کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲ هزار و ۲۷۱ سازمان مردم نهاد مرتبط به مبارزه با مواد مخدر حائز شرایط لازم شدند، گفت: این سمنها به ۳ سطح تقسیم شده و گستره فعالیت آنها هم ملی، استانی و شهرستانی بود.
افشار خاطرنشان کرد: تعداد سازمانهای مردم نهاد مربوط به مبارزه با مواد مخدر از ۲ هزار و ۲۷۱ سمن به ۲ هزار و ۳۶۵ سمن رسیده است.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بر اساس ابلاغ مقام معظم رهبری باید هر سال ۵ درصد ظرفیت در امر پیشگیری از اعتیاد و مشارکت اجتماعی را بالا ببریم تا ۵ درصد از بروز و شیوع اعتیاد جلوگیری کرده باشیم.
نظر شما