به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم بزرگداشت خیر مدرسه ساز در منطقه ۱۹ شهر تهران، با حضور مسئولان آموزش و پرورش منطقه در محل دبستان پسرانه تخصصی قرآنی حاج محمد تقی کرباسی برگزار شد.
آنطور که ناصر کوهستانی رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۹ شهر تهران در این مراسم عنوان داشت؛ نقش خیرین در مدرسه سازی بسیار محسوس و قابل توجه است، بطوریکه دولت بدون همراهی خیرین مدرسه ساز، نمی توانست به این حجم از تامین مدارس مورد نیاز کشور دست پیدا کند.
وی با اشاره به موقعیت منطقه ۱۹ در جنوب غرب تهران، گفت: در این منطقه با حجم زیادی از مهاجرت ها مواجه هستیم که باعث شده کمبود فضای آموزشی در کنار سایر کمبودها، خودنمایی کند. از همین رو، هنوز ظرفیت های زیادی برای ساخت مدرسه در این منطقه وجود دارد که می بایست از کمک خیرین بهره گرفت.
کوهستانی ادامه داد: مردم ساکن در این منطقه اغلب از اقشار کم درآمد و مهاجر هستند که نیازمندی های اقتصادی فراوانی دارند. بنابراین، با توجه به این همین مسئله، ضرورت احداث مدارس جدید به خوبی قابل لمس است.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۹ با عنوان این مطلب که هنوز در این منطقه شاهد تشکیل مدارس دو نوبته و یک نوبته با ظرفیت های بالای دانش آموزی هستیم، افزود: برخی مدارس این منطقه با بیش از ۶۰۰ دانش آموز دایر می شوند که مشکلات آموزشی و پرورشی فراهم می کند.
به گفته وی، تعداد مدارس دو نوبته منطقه ۱۹ در مقاطع مختلف تحصیلی نیز قابل توجه است. بطوریکه چند دبستان دو نوبته دخترانه و پسرانه و همچنین چند دبیرستان دو نوبته در منطقه ۱۹ دایر است.
در ادامه این مراسم، زاهد نجفی معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۹ شهر تهران، نیز ضمن تقدیر و تجلیل از حمایت های خیرین مدرسه ساز در کشور، گفت: قطعا، دانش آموزانی که در مدارس خیرساز تحصیل می کنند، بیشتر متوجه ارزش کار خیرین می شوند.
وی با اشاره به وضعیت مدارس منطقه ۱۹، افزود: بیش از ۱۲۰ مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی پسرانه و دخترانه در منطقه ۱۹ دایر است که ساختمان برخی از این مدارس از جمله دبستان کرباسی، به همت و تلاش خیرین مدرسه ساز بنا نهاده شده و از این حیث، لازم است از این افراد نیکوکار، تقدیر و تشکر کرد.
دبستان تخصصی قرآنی حاج محمد تقی کرباسی، یکی از مدارس خیرساز است که در سال ۱۳۸۳ در یکی از مناطق جنوب غرب تهران بنا شده است. آنطور که خانم قاسمی مدیر این دبستان پسرانه عنوان داشت؛ شرایط آموزشی در این مدرسه به گونه ای است که خانواده های دانش آموزان، رضایت کامل داشته و همواره مدیریت دبستان را یاری داده اند.
وی، ضمن تقدیر از مسئولان آموزش و پرورش منطقه که همواره به مسائل و مشکلات مدارس توجه داشته و آنها را مورد رسیدگی قرار می دهند، افزود: وجود مدارس خیرساز، نشان می دهد که می توان از سرمایه های مادی برای خود سرمایه های ماندگار ساخت.
قاسمی، قداست مدرسه سازی را همچون احداث مساجد دانست و گفت: وظیفه مدیران و مسئولان آموزش و پرورش است که این سنت حسنه و فرهنگ ایرانی اسلامی را، با برگزاری چنین مراسم هایی، در جامعه ترویج دهند.
وی تاکید کرد: برگزاری این مراسم در دبستان تخصصی قرآنی کرباسی، بهانه ای است که بگوییم ما و دانش آموزان همواره به یاد خیرین مدرسه ساز هستیم.
نظر شما