۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۰۰

رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی کشور:

بازار بین‌المللی و دائمی صنایع‌دستی کشور راه‌اندازی می‌شود

بازار بین‌المللی و دائمی صنایع‌دستی کشور راه‌اندازی می‌شود

ساوه- رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی کشور گفت: پیگیری راه‌اندازی بازار بین‌المللی و دائمی صنایع‌دستی کشور در دستور کار است تا از این طریق صنایع‌دستی ایران در بازار جهانی شناسانده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا احمدی پور عصر دوشنبه در حاشیه افتتاح موزه مردم شناسی و باستان شناسی شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهرستان ساوه ظرفیت های تاریخی و فرهنگی فراوانی دارد که می تواند در کنار صنعتی بودن این منطقه، زمینه های رشد و رونق صنعت گردشگری را در ساوه فراهم کند.

وی افزود: به منظور مرمت و بازسازی مساجد جامع تاریخی کشور، ردیف اعتباری جداگانه ای به صورت مشخص در نظر گرفته شده، اما به علت تعداد بالای این مساجد در سطح کشور، این اعتبار کافی نیست، البته تلاش داریم از این اعتبار بیشترین بهره گیری را داشته باشیم.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی کشور با اشاره به مسجد جامع تاریخی شهر ساوه بیان کرد: تلاش خواهیم کرد اعتبار بیشتری برای مرمت و بازسازی این مسجد اختصاص دهیم و این جاذبه تاریخی و گردشگری شهرستان ساوه را حفظ کنیم اما با توجه به وسعت فضای مسجد جامع ساوه، هزینه زیادی برای مرمت و بازسازی آن لازم است.

احمدی پور خاطرنشان ساخت: تعدادی از مساجد جامع کشور در حال حاضر شرایط خوبی دارند و مورد بازدید قرار می گیرند، اما مابقی نیازمند مرمت و بازسازی هستند و مسجد جامع ساوه نیز ویژگی های منحصر به فردی دارد که هم از نظر تاریخی و هم فرهنگی ارزشمند است.

وی با اشاره به ظرفیت های حوزه صنایع دستی در استان ها تصریح کرد: حوزه صنایع دستی به عنوان یک توانمندی در مناطق مختلف کشور، عامل ایجاد اشتغال و درآمد پایدار در شهرها و به ویژه روستاها است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی کشور اضافه کرد: ایجاد فرصت های شغلی در حوزه صنایع دستی و فراهم شدن بستر درآمدزایی از این حوزه در روستاها، از روند مهاجرت بی رویه به شهرها جلوگیری کرده و حتی می تواند مهاجرت معکوس را در پی داشته باشد و گامی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است.

احمدی پور ادامه داد: پیش بینی می کنیم تا پایان سال ۹۶ بازارچه صنایع دستی در تمامی شهرستان های کشور فعال شود و در حوزه تولید صنایع دستی نیز، صنعتگران این حوزه باید تولیدات خود را با ذائقه بازار تطبیق دهند.

وی افزود: طی هفته های اخیر، دفتر منطقه ای غرب شورای جهانی صنایع دستی در ایران راه اندازی شد و این یک فرصت بسیار خوب برای برقراری ارتباط با بازار صنایع دستی بین المللی و معرفی صنایع دستی ایران به جهان است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی کشور اضافه کرد: در حال حاضر برنامه ریزی هایی برای ورود صنایع دستی به سرفصل درسی مدارس انجام شده و مدل این طرح در حال ارسال به استان ها است که با توجه به شرایط بومی هر منطقه اجرایی شود.

کد خبر 3919200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha