به گزارش خبرنگار مهر، پرویز کولانی شامگاه سه شنبه در نشست شورای اجتماعی شهرستان قروه با محوریت آسیب شناسی خودکشی یکی از ضعف های موجود در این حوزه را نداشتن سندهای راهبردی برای حل معضل دانست و اظهار داشت: مهمترین موضوع در این مبحث خانواده ها و شکافی است که بین والدین و فرزندان وجود دارد که بنابر اقتضای جامعه در جدال بین سنت و مدرنیته به سر می برند.
وی تفاوت بین نیازها و رفتارهای اجتماعی نسل امروز با والدین خود را بسیار مؤثر در این زمینه عنوان کرد و گفت: والدین باید توضیحات مرتبط به مسایل و ارتباطات اجتماعی را برای فرزندان خود بدهند و آنان را از وقایع جامعه آگاه سازند و بدانند که با آگاه سازی از بحران های بعدی جلوگیری خواهند کرد.
کولانی مخفی سازی بعضی از مقوله ها در خانواده ها را خطری بزرگ خواند و این پنهان کاری را عامل کسب اطلاعات غلط توسط فرزندان از طریق دیگران دانست و بر پذیرش واقعیت های مهم از طریق مهارتهای زندگی تأکید کرد.
به گفته وی تمامی مشکلات اجتماعی از طرفی باز می گردد به ناآگاهی خانواده ها و ضعف بنیان های اعتقادی که به همین دلیل هم نمی توانند نیازها را به سمت کانال های صحیح هدایت کنند.
کولانی در دامه خواستار نسخه پیچی صحیح توسط خانواده ها شد و بیان کرد: تمامی ارگان ها و نهادهایی که با لایه های زیرین اجتماع در ارتباط هستند باید به دنبال تأمین کردن نیازهای مردم باشند تا بتوان راهکاری مستند ارائه داد.
کولانی کمبود بودجه را دلیل مناسبی برای اجرا نکردن آموزش های مهارتی ندانست و با بیان اینکه تنگناهای مالی علت ضعف در این زمینه نمی باشد، تصریح کرد: مسایل اجتماعی از جمله خودکشی چندان در تحقیقات و پروژه های دانشگاهی مطرح نشده و همین می تواند بر ناآگاهی از این موضوع دلیل باشد.
نظر شما