دكتر مسعود كيمياگر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: در ابتداي افطار بايد يك ماده قندي كه جذب بدن شود نظير چاي شيرين و يا خرما مصرف و سپس از مواد غذايي سبك نظير سوپ رقيق استفاده شود تا به آماده كردن معده براي مصرف مواد غذايي كمك كند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: تغذيه در ماه مبارك رمضان براي دختراني كه تازه به سن تكليف رسيده اند و هنوز به لحاظ جسماني آمادگي كامل را ندارند بسيار اهميت دارد چون ممكن است توان روزه گرفتن را نداشته باشند بنابراين نبايد هيچ يك از وعده هاي غذايي در افطار و يا سحر براي اين دختران حذف شود.
وي اظهار داشت: عدم استفاده از مواد غذايي مناسب ممكن است موجب افت قند خون طي روزه داري شود بنابراين بايد حداقل 2 وعده غذايي مقوي در هنگام افطار و سحر مصرف كنند.
كيمياگر با بيان اينكه نبايد از آش در هنگام افطار استفاده شود چون جزء غذاهاي سنگين محسوب مي شود و براي شروع افطار مناسب نخواهد بود ، گفت: از آنجا كه نياز جسمي دختران به گوشت قرمز بيشتر از پسران است. بنابراين بايد در 2 وعده غذايي دختران در ماه رمضان گوشت نيز وجود داشته باشد به گونه اي كه ظرف غذايي دختران قرمزتر از پسران باشد.
اين متخصص تغذيه با بيان اينكه نياز بدن پسران به شير بيشتر از دختران است به گونه اي دختران بايد روزانه 2 ليوان و پسران بايد 3 ليوان شير مصرف كنند ، گفت: از آنجا كه نياز جسمي پسران به كالري بيشتر از دختران است. بنابراين بايد از ميزان مناسبي مواد غذايي داراي كالري مناسب مصرف شود.
نظر شما