علیرضا زراعتچی در گفتگو با خبرنگار مهر به برنامه های مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان در طرح نوروزی ۱۳۹۶ اشاره کردو افزود: شروع طرح امداد نوروزی از تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ الی ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ است.
وی اظهار کرد: آماده باش ۴۸ پایگاه فوریت های پزشکی (۱۵ شهری و ۳۳ جاده ای) ،آماده باش ۳۵۰ نفر تکنسین اورژانس ، آماده باش کامل اورژانس هوایی جهت خدمات دهی در موارد خاص و استقرار پرسنل فوریت های پزشکی در کنار جاده ها از ساعات ۹-۱۲ و ۱۶-۲۰ جهت تسریع در امر امدادرسانی و رسیدن بر بالین بیمار و القای حس اطمینان و آرامش به مسافرین نوروزی و استقرار ۱۰ چادر ایستگاه سلامت در نقاط پرتردد استان جهت مشاوره و راهنمایی مسافرین و ارائه خدمات غیر اورژانسی از قبیل کنترل قند و فشار خون اسفناج – قروه ابهر – پاپایی – بادامستان – دهجلال- غزال – چایرلو – سهند – سلطان آباد است.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان زنجان گفت: بازدیداز پایگاههای اورژانس ۱۱۵ توسط تیم های کارشناسی و آماده باش تمام پایگاههای اورژانس در روزهای ۲۳ تا ۲۵ و برنامه های آموزشی مدارس استان برای تمام سطوح مختلف و توزیع پمفلت می باشد.
زراعتچی افزود:خوشبختانه در استان زنجان زمان رسیدن به محل حادثه کاهش یافته و وظیفه اصلی پایگاههای اورژانس در سطح استان زنجان در سه بخش امدادرسانی در جادههای اصلی، فرعی و روستایی و داخل شهر است.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان زنجان با بیان اینکه با کم شدن فاصله پایگاه های اورژانس در جاده های زنجان، زمان رسیدن به محل حادثه کاهش پیدا کرده است، افزود: زمان حضور اورژانس در محل حادثه در جاده های اصلی در استان زنجان ۱۳ الی ۱۴ دقیقه و داخل شهرها پنج الی ۶ دقیقه است و در این زمینه نسبت به میانگین کشوری دارای وضعیت مطلوبتری هستیم.
زراعتچی یاد آورشد: اورژانس استان به لحاظ رسیدن به موقع بر بالین بیمار از میانگین کشوری در سطح مطلوبتری قرار دارد که این مهم حاصل تلاشهای شبانهروز قشر زحمتکش پایگاههای اورژانس حاصل شده و ما برنامه ریزی لازم برای تدوام این مهم را در دستور کاری خود داریم.
نظر شما