به گزارش خبرنگار مهر، آیین افتتاحیه دهمین دوره از نمایشگاه زنان و تولید ملی با حضور معاون امور اجتماعی و فرهنگی و رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران برگزار شد.
مجتبی عبداللهی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این مراسم گفت: ما در سال های اخیر شاهد رشد فعالیت ها و پیشرفت های بانوان در زمینه های مختلف بوده ایم برای نمونه مراکز کوثر در طی این سال ها با وجود فراز و نشیب های زیاد توانستند اقدامات حمایتی فراوانی از بانوان داشته باشند و همگی آنها موجب شد تا شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.
وی در ادامه ضمن اشاره به نظم و پشتکار بانوان فعال در شهرداری گفت: فعالیت ها و برنامه ریزی مناسب با نظم و پشتکار و بردباری بانوان فعال در شهرداری تهران، موجب شد که فعالیت های موثری در این زمینه رقم بخورد و حتی آثار این اقدامات را نیز در شهر عزیزمان شاهد بودیم. همین موفقیت ها نشان می دهد که اگر کار در دست بانوان باشد، شاهد رشد مناسب آنان در حوزه عقل و تفکر خواهیم بود.
عبداللهی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید ملی افزود: حضرت آیت الله خامنه ای تولید داخلی را ستون اقتصاد مقاومتی دانسته اند و همین تشبیه نشان دهنده اهمیت تولید داخلی است. ایشان همچنین تولید داخل را کار مقدسی شمرده اند.
وی پنج مولفه موثر در اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: حمایت از تولید ملی، مردمی کردن اقتصاد، حمایت از تولیدات کوچک، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف، تقویت روحیه خودباوری و خودکفایی؛ پنج مولفه موثر در اقتصاد مقاومتی به حساب می آیند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اهمیت زنان در بحث حمایت از تولید داخلی گفت: از آنجا که در ایران معمولا اقتصاد خانواده در دست بانوان است، پس با ترویج فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی می توان نقش مهمی در پیشبرد اقتصاد ملی داشت. زیرا که تقویت فرهنگ کار و تولید داخلی از خروجی های اقتصاد مقاومتی است.
دیگر سخنران این مراسم افتتاحیه، فهیمه فیروزفر، رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، بود که با اشاره به حضور گروهی فرانسوی از دانشگاه مدارت و بازدید از آثار تولیدی بانوان ایرانی گفت: امیدواریم حاصل چنین دیدارهایی موجب افزایش کیفیت تولید و کاهش قیمت محصولات تولیدشده شود. امیدواریم که از این طریق، برندهای ایرانی در سطح بین المللی مطرح شوند و قابلیت رقابت با برندهای خارجی را بیابیم. البته، همین دوستان کارگروهی دو روزه نیز در محل نمایشگاه برای ارتقای سطح آگاهی کارآفرینان برگزار می کنند.
در پایان این مراسم از دو کتاب «که عشق آسمان نمود اول» و «خانه ای که مرا گم کرد» که خاطرات سرپرست های خانوار هستند، رونمایی شد.
گفتنی است که دهمین دوره نمایشگاه زنان و تولید ملی با ۷۴ غرفه، که شامل ۲۴ غرفه زنان، ۱۳ غرفه مردان، ۷ غرفه مشترک زنان و مردان و ۱۳ غرفه کودک و بخش جنبی غرفه های صنایع دستی می شود، در بوستان گفتگو از تاریخ ۱۳ تا ۲۳ اسفند ۹۵ در حال برگزاری است.
نظر شما