حجت الاسلام علي دشتكي رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان زنجان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در دنياي كنوني يكي از محورهاي اساسي حركت بشر به سمت معنويت و اعتقاد به مسائل اخلاقي متمركز شده است، البته همه كارشناسان در زمينه هاي اخلاقي و ديني معتقد هستند اگر جهان بخواهد از پوچي رها شود و به سمت معنويت برود بايد مسائل اخلاقي را سرلوحه كار خود قرار دهد.
وي در ادامه اظهار داشت: در اين راستا اماكن ديني در حركت انسانها بسوي معنويت و عبوديت نقش بسزايي ايفا مي كنند كه اين مسئله خود از چندين جنبه قابل بررسي و از اهميت ويژه اي برخوردار است.
حجت الاسلام دشتكي همچنين تصريح كرد: همان طور كه هر انساني به مسئله بهداشت جسمي اهميت مي دهد و اين نياز جسم است، به طور طبيعي به بهداشت روحي نيز نياز دارد و بايد به بهداشت روان نيز توجه داشته باشد، بطور طبيعي تعمير كننده روح و تضمين كننده سلامت روح مسائل ديني و اعتقادي هستند.
وي در ادامه يادآور شد: هر انساني براي بهداشت و سلامت جسم خود به مراكز بهداشت مراجعه مي كند، اين قضيه در رابطه با بهداشت روحي نيز صدق مي كند، در كل بايد مراكزي وجود داشته باشند كه براي سلامت روح و معنويت درون بتوان به آنها مراجعه كرد و به طور قطع همين اماكن ديني هستند كه تأمين كننده غذاي معنوي آدمي بوده و در نگاه اول اين قضيه يك ضرورت زيستي براي زندگي بشر محسوب مي شود.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان زنجان يادآور شد: طي بررسي تاريخ اسلام ديده مي شود كه محل پيدايش آموزه هاي ديني و سفارشات معبود به ائمه معصوم(ع) و همچنين آموزش حكمت ها و پذيرش دستورهاي ديني اهل بيت (ع)،همين اماكن بوده است و گذشته از همه اينها مراجعه به اين اماكن موجب مي شود كه خشوع انسانها افزايش يابد.
حجت الاسلام دشتكي هدف از حضور در اماكن ديني را دسترسي به خشوع معنوي عنوان كرد و اظهار داشت: در واقع آن خشوع لازمي كه دين مقدس اسلام نيز سفارش كرده پيدايش و تبلور آن از اماكن مذهبي بوده است، در اين رابطه بزرگان ديني نظرات ارزشمندي دارند و بيانات بسيار خوبي را ارائه داده اند طبيعي است كه اين خشوع عبارت است از فروتني و تسليم در برابر خداوند.
نظر شما