به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاد دانشگاهی استان سمنان، این نهاد و منابع طبیعی استان سمنان همزمان با سومین روز از هفته منابع طبیعی در موضوعات تحقیقاتی ویژه روش های ترویج فضای سبز، کاشت درخت، مراقبت و نگهداری از آن، آّبیاری و جلوگیری از خسارات خشکسالی و ... قرار داد همکاری منعقد کردند.
ضرورت استفاده از ظرفیت های درون استانی برای حفظ منابع طبیعی
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ضمن تاکید بر اینکه تفاهم نامه همکاری، در راستای تقویت هرچه بیشتر تعاملات علمی، تحقیقاتی و آموزشی بین این نهاد و منابع طبیعی بسته شده است، گفت: جهاد دانشگاهی دارای ظرفیت های خوب پژوهشی و علمی و منابع طبیعی دارای پتانسیل اجرایی و فنی بسیار بالایی در زمینه منابع و انفال خدادادی مانند فضای سبز و محیط زیست هستند لذا همکاری دوجانبه می تواند آغاز فصل مشترک همکاری های درون استانی برای ترویج فضای سبز باشد.
حسن رهایی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت های علمی جهاد دانشگاهی در کنار نیروی فنی منابع طبیعی می تواند تحولات خوبی را در زمینه محیط زیست و استفاده بهینه از داشته های خدادادی فراهم کند، ابراز داشت:این تفاهم نامه در راستای تقویت هرچه بیشتر تعاملات علمی، تحقیقاتی و آموزشی و به منظور هم افزایی در استفاده از پتانسیل ها و امکانات دو طرف، انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی و مطالعاتی منعقد شده است.
وی اضافه کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و همچنین جهاددانشگاهی استان سمنان با توجه به ظرفیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای ایجاد و توسعه اشتغال و کارآفرینی و استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای پژوهشی و آموزشی و فرهنگی همکاری میکنند.
جهاد دانشگاهی آماده ارائه تحقیقات علمی
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان همکاری در تهیه، تدوین و برگزاری برنامه های ترویجی و آموزشی، تهیه و تدوین متون و محتوای آموزشی، شناسایی و تأمین نیازهای علمی و پژوهشی، همکاری در برگزاری همایشها، نمایشگاهها، نشستهای تخصصی و جشنوارههای مربوطه و همکاری در زمینه تجاری سازی نتایج همایش را از جمله محورهای همکاری دو طرف ذکر کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی یکی دیگر از بندهای این تفاهم نامه است.
رهایی اضافه کرد: همکاری در نیازسنجی، طراحی و انجام طرحهای پژوهشی و مطالعاتی، همکاری در زمینه طرح همیار طبیعت، همکاری در زمینه استفاده از خدمات آزمایشگاههای جهاددانشگاهی، همکاری در زمینه انجام طرحهای پژوهشی و مطالعاتی و همچنین بررسیهای اقتصادی و سرمایهگذاری برای تولیدات محصولات حاصل از دستاوردهای فناوری طرفین و بکارگیری محصولات تولیدی در فعالیتهای مرتبط نیز از مهمترین محورهای همکاری در این تفاهم نامه ذکر شده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: به کارگیری ظرفیتهای موجود با به کار بستن ساز و کارهای مناسب برای اجرای مفاد تفاهم نامه، فرهنگ سازی در خصوص حفاظت از منابع طبیعی برای دانش آموزان مقاطع مختلف در طرح همیار طبیعت، استفاده متقابل از امکانات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در انجام طرحها و برنامههای پژوهشی، آموزشی و اطلاع رسانی با هدف توسعه اشتغال و کارآفرینی و طراحی و همکاری در اجرای طرحهای پژوهشی و مطالعاتی از مهمترین تعهدات دو طرف تفاهم نامه همکاری است.
نظر شما