به گزارش خبرنگار مهر، طاهره دوروزی بعد از ظهر دوشنبه در «همایش خانواده و سبک زندگی» با بیان اینکه تصور جامعه بر این است که مد و مدگرایی مختص خانمها است درحالی که این موضوع به آقایان نیز مرتبط است، گفت: بحث حجاب اسلامی ایرانی در مورد آقایان نیز صادق است و باید به آن پرداخته شود.
وی با تأکید بر اینکه تهاجم فرهنگی از دلایل رشد ناهنجاریها در مد و مدگرایی است و دشمن در این خصوص روش هوشمندانهای را برگزیده که در صورت عدم توجه به موقع مسئولان کارها گره می خورد، گفت: باید ساز و کاری معتدلانه در خصوص مد و مدگرایی تعریف شود.
دوروزی با تأکید بر مدیریت مد و بیان اینکه مد، فقط مختص لباس نیست و در تمام مقولهها وجود دارد، گفت: رسانه ها باید برای ترویج مد عرف و متعارف ایرانی و اسلامی در میان جوانان وارد عمل شوند.
بومیسازی مد و لباس در استانها
وی با اشاره به بومیسازی مد و لباس در استانها و تاکید بر اینکه تک تک ما در مد و مدگرایی مسئول هستیم، اظهار داشت: مد و مدگرایی باید از پایه به صورت علمی تعریف شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان با بیان اینکه باید سیکل معیوب مد را متوقف کرد، گفت: باید به مد و مدگرایی جهت اسلامی ایرانی داد.
معاون امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا نیز در این همایش با بیان اینکه استراتژی جدید نظام سلطه از طریق تهاجم فرهنگی است و بیش از چند هزار شبکه ماهوارهای را عهدهدار ایجاد تهاجم فرهنگی کردهاند، گفت: اروپاییها از وضعیت فرهنگی و نفوذ فرهنگ آمریکایی نگرانند.
اکبر عروتیموفق بابیان اینکه اروپاییها معتقدند سبک زندگی آنها از سوی آمریکاییها به مخاطره افتاده است، عنوان کرد: با وجود نگرانی اروپاییها از این موضوع ما نیز باید در این خصوص نگران باشیم.
وی با اشاره به قابلیت دسترسی به ۲۵۰۰ شبکه ماهوارهای در کشور، گفت: ۷۴ شبکه ماهواره ای نسبت به ترویج مد و لباس اقدام میکند.
دشمن از طریق جنگ نرم به نفوذ فرهنگی روی آورده است
عروتیموفق با بیان اینکه دشمن از طریق جنگ نرم به نفوذ فرهنگی روی آورده است، تأکید کرد: بسیاری از مسائل تحت تأثیر سبک زندگی آمریکایی قرار گرفته و شبکههای ماهوارهای نیز دنبال کمرنگ کردن سبک زندگی اسلامی هستند.
وی با تأکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران به دنبال احیای تمدن نوین اسلامی است، گفت: اسلام با ظرفیت بسیار بالا در آموزش تعالیم اسلامی و آموزش نبوی، تمدن والایی را پایهگذاری کرد که در قرن چهارم به اوج خود رسید.
معاون امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا بابیان اینکه اسلام با تهاجم فرهنگی و تغییر سبک زندگی رو به افول رفت به گونهای که در قرن ۱۱ و ۱۲ درخشش و پویایی قبل را نداشت، گفت: تحقق تمدن نوین اسلامی در دستور کار قرار دارد.
عروتیموفق خانواده را از نهادهای ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی برشمرد و بیان کرد: خانواده به عنوان زیربناییترین واحد اجتماعی نقش بیبدیل در اجرای این سبک دارد و رسانهها نیز نقش مهمی در این خصوص دارند.
۹۰ درصد مغازهها لباسهای زیبنده زن ایرانی را تولید و عرضه نمیکنند
وی خواستار طراحی برنامههای مختلف از سوی نهادها و دانشگاههای مرتبط در سبک زندگی و ترویج آن شد و ادامه داد: ۹۰ درصد مغازهها لباسهای زیبنده زن ایرانی را تولید و عرضه نمیکنند.
وی با تأکید بر اینکه برای پوشش اسلامی و مناسب تنوع کم و قیمتها بالا است، گفت: در حوزه طراحی لباس به تنوع برای پوشش همه سلیقهها و با قیمت مناسب نیاز است.
معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز با بیان اینکه برگزاری سومین جشنواره مد و لباس اسلامی ایرانی استان حاصل تلاش دستگاهها و ادارات مرتبط در این خصوص بوده است، اظهار داشت: پس از فراخوان ۲۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که حاصل تلاش ۱۱۰ هنرمند در حوزه مد و لباس بود.
مجید فروتن به داوری آثار در دو مرحله اشاره کرد و گفت: در مرحله دوم داوری آثار در تهران ۵۰ اثر حائز شرایط اجرا و عرضه در نمایشگاه مد و لباس اسلامی ایرانی شدند.
وی با اشاره به رشد ۴۵ درصدی کیفی و کمی کارها از برگزاری ۷ کارگاه در حاشیه جشنواره خبر داد و افزود: در این جشنواره شاهد شور و شوق و استقبال مخاطبان به ویژه فارغالتحصیلان حوزه مد و لباس هستیم.
وی برگزاری این جشنواره را نمونه بارز و مشخص اقتصاد مقاومتی در زندگی اسلامی برشمرد و گفت: جوانان ایدههای بسیاری دارند که در حوزه مد و لباس نشان داده شده است.
نظر شما