اسماعیل چمنی در گفت و گو با مهر با تاکید بر اینکه شهرداری تبریز با تنظیم بودجه سال آینده بر اساس چارت سازمانی جدید مدیریت شهری منسجم تری را نسبت سال ۹۵ خواهد داشت، اظهار داشت: با ادغام برخی سازمان های شهرداری تبریز بر اساس چارت مصوب سازمان شهرداری و دهیاری های کشور، هزینه های غیر ضروری شهرداری کاهش خواهد یافت.
وی افزود: عدم موافقت اعضا شورا اسلامی شهر تبریز با چارت جدید شهرداری بحث برانگیز است و با این پافشاری های بی مورد نمی توان به ضرس قاطع در مورد تحقق بوجه سال آینده صحبت کرد و ضرورت دارد چارت جدید شهرداری ها در تمامی شهرهای کشور اجرایی شود و بودجه سال آینده شهرداری ها نیز بر این اساس مورد تصویب شورا های اسلامی شهر های سراسر کشور تصویب می شود و شهر تبریز هم مستثنی از این موضوع نخواهد بود.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به محاسن اجرای این مصوبه گفت: چابک سازی، ادغام و کاهش تعداد سازمان های همسو به لحاظ ماهیتی، صرفه جویی در هزینه های شهرداری، کاهش بروکراسی های اداری شهرداری، تسهیل روند رسیدگی به درخواست های شهروندان، افزایش رضایتمندی و کاهش مراجعات شهروندان با اجرای این مصوبه می توان تحقق بخشید.
.ی همچنین اظهار داشت: رابطه مستقیم تصویب بودجه سال ۹۶ بر اساس چارت سازمانی جدید با مدیریت واحد شهری از دیگر مزایای این مصوبه است و عدم تمکین برخی اعضا شورا اسلامی شهر تبریز و پافشاری آنها به چارت سازمانی قبلی بی معنی است.
چمنی خاطر نشان کرد: مدیریت هزینه ها در صورت چابک سازی مجموعه شهرداری توسط مدیران و افزایش بعد نظارتی شورا از دیگر مزایای ابلاغ ساختار سازمانی شهرداری بر اساس ضوابط تشکیلاتی شهرداریها ابلاغی وزیر کشور محسوب می شود.
رییس کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت مردمی شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: متاسفانه تنظیم بودجه سال آینده شهرداری تبریز بر اساس چارت سازمانی قبلی اتفاق افتاده است و این خلاف قانون بوده اخطار مغایرت مصوبات جدید فرمانداری نیز کاملا بجاست.
نظر شما