به گزارش خبرنگار مهر، جلسه مشترک مدیرعامل آبفا استان با رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج امروز سه شنبه پیرامون موضوع تبصره ۳ ماده واحده قانون ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح های فاضلاب و بازسازی شبکه های آب شهری تشکیل شد.
مدیرعامل آبفا استان کردستان در این جلسه گفت: طبق ماده ۱۱ قانون تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب متقاضیان دریافت خدمات این مجموعه باید خود نسبت به تقبل هزینه ها اقدام کنند.
محمدحسین محمدی اظهارداشت: طبق برآوردهای ما در حال حاضر ارائه خدمات به ازای هر مشترک جدید ۵ میلیون تومان هزینه دربر دارد، اما با توجه به وضعیت مالی و اقتصادی جامعه و شهروندان تنها ۵ تا ۱۵ درصد از این ملبغ از مشترکان دریافت می شود.
وی با بیان اینکه از محل های دیگر برای جبران این فاصله استفاده می شود، عنوان کرد: از جمله این منابع تبصره ۳ قانون است که سالها مغفول مانده بود.
وی با تاکید بر اینکه این ملبغ، هزینه چندانی به سبد خانوارهای سنندجی تحمیل نمی کند، افزود: مصوب شد تا از این محل برای مشترکان ساکن در حاشیه شهر، مبلغ هزار تومان و از مشترکان واقع در داخل شهر، هزار و ۵۰۰ تومان در قبوض آب بها منظور و دریافت شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان عنوان کرد: هر واحد خانگی در شهر سنندج به طور میانگین ۱۵.۲ مترمکعب مصرف ماهانه دارد، در حالی که میانگین مبلغ دریافتی از آنها برای این میزان مصرف ۱۱۸۸۰ تومان است.
محمدی ادامه داد: نکته مهم اینکه قرائت کنتور، چاپ و صدور قبوض و کارمزد بانکی در هر قبض، مبلغ ۲۵۰۰ تومان تنها برای شرکت هزینه دارد و این نشان می دهد مبلغی که به عنوان تبصره ۳ از مشترکان اخذ می شود حتی کمتر از مبلغی است که برای صدور قبوض آنها توسط شرکت آبفا هزینه می شود.
وی رقم دریافتی این مجموعه از محل تبصره ۳ طی سال جاری در شهر سنندج را یک میلیارد و ۹۲۴ میلیون تومان ذکرکرد و گفت: این مبلغ در حسابی جداگانه ثبت و طبق قانون مکلف هستیم تنها به منظوری که تعریف شده است، هزینه کنیم.
وی بیان کرد: از محل درآمدهای تبصره ۳ تاکنون ۵ کیلومتر به صورت امانی و مشارکتی، عملیات اصلاح شبکه آب و ۱۲ کیلومتر نیز اصلاح شبکه فاضلاب در شهر سنندج و به ویژه در حاشیه شهر اجرا شده است.
محمدی عنوان کرد: از محل دریافتی های امسال تبصره۳ در حال حاضر ۱۰ پروژه در شهر سنندج و برای اجرای ۱۵ کیلومتر احداث شبکه نزدیک به ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار تعریف شده که ۹ پروژه آن در حواشی و عمدتا در نواحی منفصل شهری نایسر و حسن آباد قرار دارد.
وی افزود: از این ۱۰ پروژه ۵ طرح منجر به انتخاب پیمانکار شده و عملیات آنها یا شروع شده و یا به زودی آغاز می شود و در ۵ طرح دیگر هم پس از تعطیلات نوروز کار را آغاز خواهیم کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر سنندح هم در این جلسه شفافیت در مسائل مالی در هر مجموعه ای را موجب امیدواری بیشتر میان مردم در خدمات رسانی بخش های مختلف دولتی دانست.
جلال شریعتی با اشاره به تلاش های آبفا کردستان طی سال جاری علیرغم محدودیت های اعتباری گفت: ما نیز معتقدیم پولی که از محل تبصره ۳ در قبوض مشترکان سنندجی درج می شود رقم بزرگی نیست.
وی اطلاع رسانی های پیوسته و بیشتر در خصوص محل های هزینه کرد این درآمد را یک نیاز اساسی عنوان و تصریح کرد: پروژه هایی که توسط آبفا از این محل اجرا می شود، باید به اطلاع همه برسد.
فردین زمانی عضو شورای اسلامی شهر سنندج هم با تقدیر از برخورد مناسب کارکنان آبفا با ارباب رجوع، این مسئله را موجب رضایت مردم از عملکرد آب و فاضلاب شهری عنوان کرد.
وی با بیان اینکه خدمات رسانی آبفا در بافت های فرسوده و حاشیه شهر مثبت بوده است، تصریح کرد: در صورت اعلام پروژه های عمرانی از محل تبصره ۳ به شورای شهر، ما از ادامه این روند در سال های آینده نیز استقبال می کنیم.
اسعد فتاحی دیگر عضو شورای اسلامی شهر سنندج نیز با بیان اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد مشکل آب شرب نایسر سنندج حل شده است ابراز امیدواری کرد طی سال های آینده، خدمات بیشتری به نواحی حاشیه شهر انجام شود.
گفتنی است، در پایان این جلسه مقرر شد در آینده نزدیک اعضای شورای اسلامی شهر سنندج از پروژه های در حال اجرای آبفا از محل درآمدهای تبصره ۳ بازدید داشته و از نزدیک در جریان روند اجرای این پروژه ها قرار گیرند.
نظر شما