به گزارش خبرنگار مهر، احمد معتمدی اظهار کرد: در دنیا، روشهای تحقیقی خاصی مرسوم است و آن هم این است که دانش آموزان از ابتداییترین سطح تحصیل، فعالیت تحقیقی را شروع می کنند. این امر موجب میشود که پس از تحقیق و بررسی، مطالب بدست آمده را گردآوری کنند و در پایان، مقالهای بر اساس بررسیهای انجام شده، ارائه دهند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: با استفاده از این روش، دانش آموز میآموزد که برای پیگیری هر مورد، تحقیق کرده و نتایج را به شکل بررسی شده، ارائه دهد.این روش، سالها در کشورهای مختلف اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در خصوص برگزاری مسابقه دانش آموزی نور که در قالب جایزه مصطفی(ص) برای دانش آموزان برگزار می شود، گفت: اجرای این مسابقات، کمک میکند روحیه پژوهش، تحقیق و کار گروهی و تیمی از همان دوران ابتدایی تقویت شود.
معتمدی خاطر نشان کرد: همچنین، استفاده از منابع مختلف، تشخیص منابع قابل قبول از منابع غیر قابل قبول توسط اینگونه مسابقات، به دانش آموز آموزش داده می شود و دانش آموز، روش تحقیق را یاد می گیرد.
وی ادامه داد: یادگیری دانشآموزان و آموزش روش تحقیق به آنها، در این مسابقات باعث می شود که راه آنان در آینده هموارتر شود. چراکه در دانشگاه باید دانشجویان براساس روشهای تحقیقی، به ارائه مقاله و گزارش بپردازند و همین مسئله موجب سهل شدن ورود دانش آموزان در دانشگاهها شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه، دانشگاه نسل سوم اهمیت زیادی دارد و در سالهای اخیر به آن تاکید زیادی شده است، این نیاز احساس میشود که دانشجویان سالهای آینده، آمادگی تحقیقات را از بدو ورود به دانشگاه داشته باشند، لذا برگزاری چنین مسابقاتی، میتواند کمک کند تا دانشآموزان امروز و دانشجویان فردا بتوانند با آمادگی بیشتر وارد دانشگاه شوند. امید است این مسابقه در سطح مطلوبی برگزار شود تا به سیستم آموزشی کشور کمک مطلوبی کند.
به گزارش مهر، مسابقه دانش آموزی نور؛ هر ساله توسط دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) با موضوع ساخت فیلم های علمی و آموزشی یک دقیقه ای در قالب گروههای دانش آموزی دو یا سه نفره به منظور شکوفایی ابتکارات و خلاقیت آنها در قالب آزمایشهای علمی برگزار می شود.
نظر شما