به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر عمیدیان امروز در همایش برجام، اقتصاد مقاومتی و سرمایه گذاری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اجرای طرح ساماندهی منابع کمیاب ملی را از جمله طرح های اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: در این راستا کنترل فضای فرکانسی کشور تا ۶۱ درصد در سال ۹۵ محقق شده است و تا پایان سال ۹۹ به صد درصد می رسد.
وی با اشاره به افزایش بیش از یک گیگاهرتز کاربردهای نوین در فضای فرکانسی کشور خاطرنشان کرد: این فضا می تواند کاربردهای مطرحی برای اینترنت اشیا، شهرهای هوشمند، بهداشت الکترونیک، حمل و نقل و صنعت به همراه داشته باشد. بر این اساس موضوع برطرف کردن تداخل های فرکانسی، ساماندهی فضای شماره گذاری و آدرس دهی و ۱۵۰ میلیون شماره از جمله برنامه های این طرح است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای مدیریت متمرکز و مقابله با استفاده های غیرمجاز از فضای فرکانسی کشور راه اندازی ۱۲ سایت پایش در بندر لنگه، کرج، بم، کرمان و جاسک انجام شده است.
وی برنامه ریزی برای مکان یابی و تملک ۱۵ سایت پایش رادیویی جدید، شناسایی حوزه های مقرراتی برای اینترنت اشیا و آغاز تدوین نقشه راه برای این فناوری را دیگر اقداماتی عنوان کرد که تا سال آینده بهره برداری میشود.
عمیدیان گفت: تجهیز و راه اندازی سایت های پایش فضای فرکانسی به دلیل تحت تحریم بودن تجهیزات مورد نیاز به آسانی انجام نشده است که البته با اجرای برجام شرایط برای تامین تجهیزات تا حدودی تسهیل شده و زمینه سرمایه گذاری در این بخش بوجود آمده است.
معاون وزیر ارتباطات تامین ۷۷ درصدی منابع مالی مورد نیاز اجرای طرح ساماندهی منابع کمیاب ملی، افزایش بهره وری استفاده از این منابع در داخل کشور، ایجاد اشتغال و ارائه خدمات با کیفیت و به روز را در تمامی زمانها و شرایط بحران از دستاوردهای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در این حوزه عنوان کرد.
نظر شما