به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی نعمت اللهی روز سه شنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره دین در رسانه های محلی که در سالن تبلیغات اسلامی برگزار شد اظهارداشت: دین خود مهمترین رسانه است و پیامبران بزرگترین خبرنگاران و پیام رسانان هستند که رسالتشان ابلاغ پیام الهی بوده است.
وی افزود: دین، هنر، فرهنگ عادی، ادبیات در حوزه های معرفتی است و اگر در این عرصه تعامل منطقی داشته باشیم شاهد یک تحول بالنده خواهیم بود.
نعمت اللهی بیان کرد:هرگاه علم و فنآوری درخدمت دین قرار گرفته شاهد پویایی در حوزه های معرفتی بوده ایم و امروز تکنولوژی یک ابزار مهم در فرهنگ سازی و اطلاع رسانی است و پدیده «جیب جهانی» با موبایل محقق شده است و حجم اطلاعات آنقدر بالا رفته که مردم در انتخاب دچار مشکل می شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یادآورشد: اگر جامعه ای به مباحث دینی اهمیت دهد بسیاری از مشکلات کم می شود و تعلیم حکمت در عرصه دین لازم و ملزوم یکدیگر هستند تا جامعه دچار نقص نشود.
رسانه ها با جدیت در عرصه دین وارد شوند
نعمت اللهی تصریح کرد:درعصر کنونی بایداز طریق رسانه ها به دین و حکمت پرداخته شود زیرا به نظر می رسد سیستم آموزشی ما فاقد حکمت دینی و معرفتی است.
وی اضافه کرد: رسانه ها باید مباحث دینی و اخلاقی را جدی بگیرند و نگاه ابزاری به دین نداشته باشند زیرا این کار بسیار خطرناک است اما می توانیم زمینه تعامل و خدمت رسانی دو سویه دین و رسانه را فراهم کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اظهارداشت: رسانه ها می توانند مرجع حکمت باشند و به ارتقاء عقلانیت جامعه نیز کمک کنند و در این راه با استفاده از سبک های نوین و ابتکاری و خلاقیت در ترویج دین مشارکت داشته باشند.
نعمت اللهی تصریح کرد: گاهی با یک تصویر خلاقانه و یا یک مطلب شیوا می توان ایمان را ترویج کرد و با یک ایده زیبا و ساده امید را در میان مردم زنده کرد و اعتماد را به جامعه بازگرداند.
رسانه ها به شبهات دینی پاسخ دهند
وی بیان کرد: رسانه ها باید شجاعانه وارد پاسخ دادن به شبهات دینی شوند و تاثیرگذاری دین در رسانه ها به عنوان یک تعامل دو سویه می تواند با منطق و برنامه ریزی مدون مورد استفاده قرار گیرد.
نعمت اللهی گفت:برگزاری جشنواره دین در رسانه های محلی بهانه ای است تافعالانی که قلم در دست دارند سهمی از اطلاع رسانی خود را به دین و مباحث مربوط به آن اختصاص دهند.
رسانه ها از حوزه دین غفلت نکنند
وی اضافه کرد: از رسانه ها انتظار داریم با احساس رسالت حرفه ای از مباحث دینی غفلت نکنند و با اختصاص بخشی از مطالب خود به مسائل دینی ما را در تبلیغ و اطلاع رسانی کمک کنند.
سید عبدالعظیم موسوی رئیس خانه مطبوعات استان قزوین هم گفت: رسانه ها در کنار پرداختن به موضوعاتی مانند ورزش، سیاست، فرهنگ، حوادث، هنر و امور دیگر به مسائل دینی هم توجه کنند.
وی افزود: نشان دادن موضوعات دینی با ابزار هنر می تواند تاثیرگذاری آن را بیشتر کند و اگر ابزار رسانه را جدی بگیریم می توانیم به نتایج خوبی برسیم.
رئیس خانه مطبوعات استان قزوین تصریح کرد: در امر به معروف و نهی از منکر هم می بایست رسانه ها تلاش بیشتری کنند و اگر هزاران صفحه از دین بگوییم اما عمل نکنیم هیچ کاری نکرده ایم.
وی بیان کرد: آینده متعلق به دین است لذا همه باید با تلاشی مضاعف در ترویج اخلاق و دین بکوشیم.
در پایان این جشنواره از برگزیدگان بخش های عکس، مقاله، گزارش خبری، شعر و داستان تجلیل شد که خبرگزاری مهر استان در بخش گزارش خبری صاحب دو رتبه برتر شد.
نظر شما