به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حقیقت عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پایش و مراقبت در همه زمینه ها به ویژه بخش کشاورزی از وظایف این سازمان است.
وی با بیان اینکه معمولا باغات پسته در شمال استان کرمان در روزهای اول و دوم فروردین هر سال دچار سرمازدگی تابشی می شوند، افزود: امید می رود در فروردین سال ۹۶ سرما نیاید اما در صورت آمدن سرما ان شاءالله این ارزش افزوده از ۸۰ میلیارد ریال بیشتر باشد.
وی تصریح کرد: سال گذشته با همکاری موسسه تحقیقات پسته کشور و جهاد کشاورزی و دیگر دستگاههای مربوطه در راستای اقتصاد مقاومتی کار پایلوت برای باغات شمال استان کرمان را انجام دادیم که طبق آن مقرر شد سازمان هواشناسی کشاورزی کشور و اداره کل هواشناسی کشاورزی استان کرمان عملیات پشتیبانی را انجام دهد.
معاون شبکه پایش سازمان هواشناسی کشور اطلاع رسانی و آگاهی های هواشناسی لازم به کشاورزان و کاربران بخش کشاورزی را مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد: این اطلاع رسانی ها و آگاهی بخشی سبب شده تا کشاورزان در زمان بروز سرما چه نوع عملیاتی را برای جلوگیری از بروز خسارات انجام دهند ضمن آنکه اطلاعات هواشناسی در شهرستانهای رفسنجان، انار، کرمان، سیرجان، زرند و شهربابک و ... را پایش کردیم و در اختیار کشاورزان و کاربران قرار داده شد.
رئیس اداره هواشناسی کشاورزی کشور از وجود بیش از پنج هزار ایستگاه هواشناسی کشاورزی در کشور خبر داد و یادآور شد: در سراسر کشور سامانه توسعه هواشناسی کاربردی (تهک) را در سال گذشته راه اندازی کردیم و با این سامانه نیازهای کاربران را می سنجیم و به تولید محصولات اضافه می شود و برای ۶۰ محصول کشور از جمله برنج، جو، گندم و ... این سامانه تشکیل شده و در ۶۰ درصد از شهرستانهای کشور به اجرا درآمده است.
حقیقت با بیان اینکه این سامانه رایگان است، تصریح کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر کاربر بخش کشاورزی را در این سامانه داریم و متقاضیان ورود به این سامانه باید به اداره هواشناسی کشاورزی شهرستان محل خود مراجعه کنند.
نظر شما