دكتر ابراهيم كارخانه اي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، در خصوص عدم رعايت قواعد ترافيكي در بسياري از معابر شهري ، جاده ها و بزرگراه ها ، افزود: رانندگي به طور مستقيم و غير مستقيم با جان و مال افراد جامعه پيوند دارد و جاي آشنايي دانش آموزان با اين نوع مسائل در كتاب هاي درسي خالي است.
وي با اشاره به آموزش هاي علمي مرتبط در كشورهاي پيشرفته دنيا تاكيد كرد: در كشوري نظير ژاپن اشخاصي كه مي خواهند در آينده خانه دار شوند در دوره دبيرستان كتاب هاي مربوط به خانه داري را مطالعه مي كنند و اين در حالي است كه رانندگان كشور ما بدون اطلاع قبلي و تنها با آزمون مقطعي آئين نامه راهنمايي و رانندگي ، با خودروها وارد شهرها و جاده ها مي شوند.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خاطر نشان ساخت: بايد در سيستم آموزش و پرورش كشور ، آموزش مهارت هاي زندگي با نگاه علمي دنبال شود و اطلاعات عمومي افراد در زمينه هاي گوناگون به ويژه راهنمايي و رانندگي گسترش يابد.
كارخانه اي تصريح كرد: رويكرد تربيتي در آموزش راهنمايي و رانندگي نيازمند نهادينه شدن در آموزش هاي دوره عمومي و عالي است و ساختار رعايت قواعد بايد به شكل زيربنايي شكل بگيرد.
نظر شما