به گزارش خبرنگار مهر، داریوش طاهری بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه بررسی مشکلات عشایر، کشاورزان و تولید کنندگان دامی گرمسار به میزبانی فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه حدود ۵۵۰ خانوار کوچ رو عشایر در گرمسار وجود دارد، ابراز داشت: این شهرستان در تولید دام سبک حائز مقام اول در استان سمنان محسوب می شود که علارغم این ظرفیت مطلوب دارای مشکلاتی مانند کمبود سهمیه سبوس عشایر، فعال نبودن حمام ضدعفونی و شرایط نامناسب انبارها است که این موارد از جمله مهم ترین درخواست های عشایر به شمار می رود.
وی افزود: گرمسار در سه حوزه کشاورزی، دامپروری و عشایر دارای قابلیت های بسیاری است، ابراز داشت: ظرفیتهای دامی گرمسار حدود ۱۵۰ هزار دام سبک ۱۶ تا ۲۰ هزار دام سنگین و حدود دو میلیون و ۵٠٠هزار قطعه جوجه مرغ گوشتی در سال است.
فرماندار گرمسار به مهم ترین مشکلات دامداری در شهرستان اشاره کرد و ابراز داشت: کمبود نیروی انسانی، تجهیز ملزومات تخصصی آزمایشگاهی و تعمیر ومرمت بنای ساختمان شبکه دامپزشکی و همچنین کمبود خودرو در راستای بازدید های دوره ای از دامداری ها از مواردی به شمار می رود که روند اجرایی شبکه دامپزشکی شهرستان را با کندی مواجه می کند.
طاهری در ادامه تصریح کرد: انجام واکسیناسیون رایگان تب برفکی در جمعیت دام سبک وسنگین طی چند مرحله، انجام واکسیناسیون لمپی اسکین در جمعیت دام سنگین، اجرای طرح ملی واکسیناسیون طیور بومی بر علیه بیماری نیوکاسل، اجرای طرح مقابله و پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان بیان داشت از جمله اقداماتی است که در حوزه دامپزشکی طی سالجاری در شهرستان گرمسار به انجام رسید.
وی افزود: ۱۵۰ مرکز عرضه فراورده خام دام تحت پوشش دامپزشکی، یک کارخانه تولید داروهای دامی، یک کارخانه تولید فراورده های لبنی، یک پایانه بسته بندی تخم مرغ، مزرعه پرورش شتر مرغ، سه کشتارگاه صنعتی طیور، یک کشتارگاه صنعتی و دو کارخانه تولید خوراک دام وطیور از جمله داشته های شهرستان گرمسار در حوزه دامداری به شمار می رود.
فرماندار گرمسارتاکید کرد: راه اندازی مجتمع گلخانه ای و سیستم آبیاری تحت فشار از برنامه های شهرستان گرمسار برای سال آینده در دستور کار قرار دارد که با توجه به خشکسالی های پیاپی و فرسودگی مکانیزاسیون کشاورزی این مهم می طلبد تا در راستای حمایت از بخش کشاورزی بتوان اقدامات موثر را به ثمر رسانید.
نظر شما