به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهاجری صبح شنبه در نشست هم اندیشی با اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان بوشهر اظهار کرد: در سال جاری ما تجربه خوبی در زمینه کاشت درختان و گیاهان دارویی و درختان چند منظوره در تمام شهرستانهای استان بهدست آوردیم و انشالله در سال جدید همین تجربه را در کنار کاشت نهالهای رطوبتی ادامه خواهیم داد.
وی با اشاره به رویکرد این اداره در مورد درختان بومی استان نیز گفت: توسعه و کاشت درخت گونه کنار همواره در اولویت برنامههای ما بوده است و تلاش خواهیم کرد درخت کنار را که هم خاصیت دارویی وهم میوه دهی دارد را بهعنوان برند درختان مرتعی استان بوشهر معرفی کنیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در بخش دیگری از سخنرانی خود در این همایش اجرایی پروژه ترسیب کربن در دشتستان را الگویی مناسب در بحث اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: این الگو در صورت تامین اعتبار در سال جدید برای دیگر شهرستان های استان نیز برنامه ریزی خواهد شد.
وی همچنین بر نقش مردم در حفظ و نگهداری و توسعه منابع طبیعی تاکید و گفت: در توسعه منابع طبیعی اگربدون همراهی مردم کار کنیم شاید نتوانیم نتیجه دلخواه را بگیریم ولی اگر مشارکت مردمی در کنار پروژهها باشد قطعا نتایج مطلوبتری عایدمان خواهد شد.
مهاجری اضافه کرد: اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری آماده همکاری با جوامع محلی و سازمانهای مردم نهاد و موسسات خیریه در جهت ایجاد فضای سبز و درخت کاری در استان دارد.
وی در ادامه این همایش به بیان عملکرد و اقداماتی که منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در حوزه حفاظت و توسعه منابع طبیعی انجام داده است پرداخت.
محمدرضا بحرانی رئیس دانشگاه پیام نور بوشهر نیز، یکی از عوامل اصلی بیتوجهی انسان به محیط بیرون را نتیجه بیتوجهی انسان به مسئولیتهای خود در قبال طبیعت دانست و تاکید کرد: انسانها همواره به دنبال این هستند که هنگام بروز مشکل به دنبال مقصری غیر خود بگردند که همین موضوع در خصوص آسیبهایی که به طبیعت می رسد نیز صادق است.
نظر شما