عابد فتاحي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: خدمات سازمان هاي بيمه گر در ارتباط با بيماران رواني تا كنون قابل قبول نبوده و اغلب اين بيماران از حمايت هاي بيمه اي گله مند هستند.
وي گفت: سازمان هاي بيمه گر ارائه خدمات به اين بيماران را مستلزم بوجه لازم دانسته و با بودجه در اختيار خدمات رساني مطلوب به اين بيماران را ناممكن مي دانند.
فتاحي تصريح كرد: از سوي ديگر با توجه به اينكه درمان بيماران رواني در منزل مشكلات بسياري را براي خانواده ها به همراه دارد ، لذا اين بيماران در مراكز خاصي تحت پوشش قرار گيرند كه بايد گفت در اين مراكز نيز خدمات مطلوبي به اين بيماران ارائه نمي شود.
وي گفت: اغلب بيماران رواني نيازمند دريافت خدمات روانشناسي هستند و قادر به پرداخت هزينه هاي آزاد نيستند.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس خاطر نشان كرد: سازمان هاي بيمه گر بايد بخش عمده اي از هزينه هاي خدمات مشاوره كه يكي از مسيرهاي درمان بيماران رواني است را تحت پوشش خود قرار دهند تا كمكي باشد در جهت درمان اين بيماران كه كمتر در جامعه مورد توجه بوده اند.
فتاحي در ارتباط با تعداد بيماران رواني در كشور گفت: با توجه به اينكه درصد بالايي از اين بيماران تحت پوشش نبوده و به مراكز درماني نيز مراجعه نمي كنند و همچنين با توجه به اينكه بيماري هاي روحي و رواني از نظر شدت بيماري شاخه هاي متعددي دارد بنابراين مشخص نمودن آمار دقيق بيماران رواني در كشور امكان پذير نيست.
نظر شما