به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید در نشست روسای واحدهای استانی این دانشگاه در مشهد گفت: درحال اصلاح نسبت های دانشجویان کاردانی به کارشناسی در مراکز این دانشگاه هستیم چراکه باید حد اکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقطع کارشناسی باشند.
وی افزود: در سال ۹۵ شاهد تشکیل ۲ جلسه شورای مرکزی دانشگاه پس از گذشت ۸ سال و ۲ جلسه هیات امنا بودیم که در این جلسات آیین نامه های نظارت و ارزیابی، برنامه ریزی درسی، پذیرش دانشجوی خارجی و تاسیس مراکز دانشگاه در خارج از کشور مصوب شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به وجود بیش از ۷۰ هزار کد مدرسی در این دانشگاه گفت: طی سال های گذشته مدرسان زیادی در مراکز این دانشگاه جذب شده اند که برخی از این افراد توانایی تربیت دانشجویان کارآفرین و مهارتی را ندارند.
امید با اشاره به برنامه های دانشگاه برای سال ۹۶ گفت: از شورای مرکزی و هیات امنا دانشگاه مجوز مربوط به واگذاری مراکز وابسته به دانشگاه را اخذ کرده ایم.
وی ادامه داد: بنابراین اکنون اجازه داریم ۲۳ مرکز وابسته این دانشگاه را واگذار کنیم اما ممکن است برخی از مراکز فعلا حفظ شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی تاکید کرد: این مراکز می توانند به بخش خصوصی، دولتی و نهادهای عمومی واگذار شوند و اکنون نیز متقاضیان زیادی برای واگذاری این مراکز وجود دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: دستورالعمل واگذاری مراکز وابسته به این دانشگاه تدوین شده است.
دکتر امید اضافه کرد: درحال حاضر حدود ۱۰۰ مرکز این دانشگاه غیر فعال هستند که در سال جدید این مراکز تعیین تکلیف خواهند شد.
وی با اشاره به اصلاح روند جذب مدرسان در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: برای اولین بار روند جذب مدرسان به واحدهای استانی واگذار شده و براین اساس نیز هیات های جذب استانی و هیات جذب مرکزی دانشگاه فعال شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: آیین نامه مربوط به جذب مدرسان تدوین شد و براین اساس فراخوان جذب مدرسان نیز اعلام شد.
امید اضافه کرد: برای بهبود سطح کیفی این دانشگاه واحدهای استانی باید پالایش و ارزیابی مدرسان فعلی خود را به صورت مستمر انجام دهند و اگر مدرسی پس از دونیمسال غیرفعال باشد باید حذف شود.
وی با اشاره به لزوم اصلاح ساختار در واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: طی روزهای آینده ساختار مربوط به واحدهای استانی نیز تدوین خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: ارتقا سامانه های دانشگاه از دیگر اولویت های این دانشگاه است که آغاز شده و در سال ۹۶ نیز به صورت جدی دنبال و تکمیل خواهد شد.
امید گفت: با ارتقا سامانه های دانشگاه می توانیم زمینه استقرار نظام یکپارچه نظارت و ارزیابی را در سراسر کشور فراهم کنیم.
نظر شما