مجيد قدمي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: بچه هايي كه اختلالات يادگيري دارند از نظر هوشي سالم هستند اما در يكي دو درس مشكلات اساسي دارند ، مثلا نقطه هاي ديكته را نمي گذارند يا در درس رياضي نمرات خيلي پاييني مي آورند .
وي افزود: چون نظام ارزشيابي درسي كشور، نظامي محكم است و جاي هيچ انعطاف و نرمشي ندارد ، اين بچه ها به مرور از سيستم آموزش و پرورش حذف مي شوند ، اما براي جلوگيري از اين مورد در كشور 33 مركز در نظر گرفته شده تا دانش آموزان در دروسي كه ضعيف هستند به اين مراكز مراجعه كنند و مشكلات درسي خود را برطرف سازند.
وي همچنين ضمن تاكيد بر اين كه 5 هزار دانش آموز نابينا و ناشنوا در سيستم تلفيقي آموزش مي بينند ، افزود: طرح آزمايشي تلفيق دانش آموزان معلول در مدارس عادي در دو استان گيلان و اصفهان برگزارشد و تا كنون نتايج رضايت بخشي داشته است و اين طرح به زودي درباره تمام دانش آموزان معلول روستايي اجرا خواهد شد.
قدمي ضمن اشاره به اين كه بر اساس آمارهاي ارايه شده سه تا چهار برابر جمعيت فعلي كه در مدارس استثنايي هستند ، بايد در اين مدارس باشند افزود: برخي از خانواده ها به دليل فقر فرهنگي بچه هاي معلول را پنهان مي كنند ، در مدارس شبانه روزي فقط 6 هزار دانش آموز داريم در حالي كه آمارها حكايت از حضور كودكان معلول بيشتري دارد و تنها راه برطرف كردن اين مشكلات فرهنگي ، افزايش آموزش فراگير و تلفيقي و توسعه دادن اين طرح است.
وي همچنين با اشاره به اين كه آموزش قبل از دبستان براي كودكان معلول الزامي است ، افزود: از سال تحصيلي جديد تمام كودكان معلول بايد در كلاس هاي آمادگي 1 و 2 به صورت رسمي شركت كنند و آموزش هاي لازم را براي حضور در مدارس ببينند.
رئيس آموزش و پرورش استثنايي كشور همچنين از حق راي اولياي دانش آموزان مدارس استثنايي در انتخاب مدير مدارس خبر داد و گفت: بر اساس دستور العمل جديد در انتخاب مدير مدارس استثنايي يك حق راي نيز به نماينده اوليا و مربيان داده مي شود و بر اين اساس رئيس سازمان آموزش و پرورش ، معلمان مدرسه و اولياي دانش آموزان ، مدير مدرسه را انتخاب مي كنند.
نظر شما