به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، اگر چه ساخت رایانه هایی با توان خودآموزی از جذابیت های علمی و آموزشی و حرفه ای بالایی برخوردار است، اما سواستفاده از این الگوریتم ها می تواند امنیت و آسایش انسان ها را به خطر بیندازد.
دکتر دبوراه فینکه رییس واحد تحقیقات آژانس امنیت ملی امریکا معتقد است ممکن است افرادی با نیات بد کنترل این نوع سیستم ها را در دست بگیرند و با توجه به حجم زیاد و ارزشمند داده های تولید شده توسط این رایانه های هوشمند می توان از آنها برای آسیب زدن به افراد و حتی میلیون ها نفر از جمعیت جهان سواستفاده کرد.
به گفته وی سواستفاده از رایانه های هوشمند پدیده ای است که در آینده حتما شاهد آن خواهیم بود و اگر از هم اکنون برای مهار این چالش راهی پیدا نشود مشکلات جدی برای بشریت ایجاد خواهد شد.
هکرها می توانند پس از نفوذ به شبکه های عصبی مورد استفاده رایانه های هوشمند، اطلاعات غلطی به آنها تزریق کنند و از این داده های غلط به منظور آموزش اشتباه به آنها و سواستفاده های بعدی نهایت استفاده را بکنند.
وزارت دفاع آمریکا که از هم اکنون با نگرانی نسبت به این مساله در تلاش برای کنترل دقیق شبکه های عصبی یاد شده است تا در صورت لزوم آنها را از دسترس دشمنان خود مخفی کند. همچنین قرار است آموزش هایی به این شبکه ها داده شود تا آنها از پذیرش و اجرای دستورات افراد غیرمجاز و تعریف نشده خودداری کنند.
نظر شما