به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری یکشنبهشب در آئین بهره برداری از فاز ۳ بوستان خور شهر گناوه ضمن قدردانی از دست اندرکاران این پروژه اظهار داشت: محورهای تجارت و گردشگری در برنامه ریزی ما برای شهرستان گناوه مقدم هستند که هر دو بر روی هم تاثیرگذار و مکمل هم هستند.
وی گفت: اگر تجارت با رکود مواجه شود قطعا میزان گردشگران در گناوه کمتر می شود و حضور گردشگران نیز می تواند رونق بازار و تجارت را تقویت کند و این دو محور به نوعی هم افزایی دارند و به هم کمک می کنند و سعی کرده ایم روی این دو محور تمرکز خوبی داشته باشیم.
سالاری بیان داشت: برای هر رونق هر دو محور توسعه شهرستان گناوه یکی از مباحث مهم ما مباحث ارتباطی و حمل و نقل است.
وی ادامه داد: در زمینه حمل و نقل دریایی در بحث تجارت به دنبال آن هستیم که بتوانیم اسکله بندر را توسعه دهیم که طرح جامع آن در مراحل پایانی است و توسعه خوبی پیش بینی شده و افزایش ظرفیت بارگیری و تخلیه کالا و شناورهای با تناژ بالاتر برای جلوگیری از تراکم فعلی شناورها در خور و محدودیت کمتر آنها در آینده و کاهش نوبت دهی های طولانی فعلی را شاهد خواهیم بود و تجارت دریایی با خارج از کشور تسهیل شود.
سالاری اضافه کرد: حتما نیاز است تا در ادامه این فعالیت ها بازار گناوه نیز ساماندهی خوب و مناسبی شود که شهردار گناوه نیز به آن اشاره کرد و ترافیک را تسهیل کرده و افزایش ظرفیت داشته باشیم.
وی با اشاره به بحث حمل و نقل جاده ای خاطرنشان ساخت: در شهرستان گناوه ما یک طرح استثنایی در این حوزه را در حال انجام هستیم و به صورت همزمان فعالیت هایی بر روی چند محور داریم.
سالاری تصریح کرد: یکی از این محورها محور جدید گناوه به بندرریگ و اتصال آن به جاده ساحلی گناوه - ریگ – بوشهر از خور بندرگناوه است که نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی نیز بخشی از اعتبارات آن را از نفت پیگیری می کنند.
وی بیان کرد: این محور باعث کاهش مسافت بندرگناوه به بندرریگ شده و حمل و نقل را تسهیل می کند و به نوعی محوری جدید برای بسیاری از فعالیت های گردشگری و تجارت باز می شود.
سالاری ابراز داشت: محور دوم محور گناوه – میشان، محور سوم محور گناوه - گوره - گچساران، محور چهارم بزرگراه گناوه - دیلم است که در مراحل پایانی خود قرار دارد و حتی دیروز نیز قطعاتی از آن زیر بار ترافیک رفت و محور پنجم نیز که محور کاملا جدیدی است که از پل خور گردشگری عبور کرده و بعد از طی مسافتی مجددا به بزرگراه گناوه - دیلم متصل می شود.
وی ادامه داد: با تکمیل، ساخت و اتمام این محورها ورودی و خروجی شهر گناوه از دو محور فعلی به چهار محور افزایش پیدا کرده و ترافیک توزیع شده و حضور گردشگران تسهیل می شود و در محور ساحلی گناوه برای توسعه گردشگری برنامه داریم.
سالاری با اشاره به مشکل عدم اجرای دهکده گردشگری گناوه افزود: در این زمینه با مشکل معارض زمین مواجه شده ایم و انتظار داریم که مردم این منطقه نیز همکاری کنند و اگر همکاری در بحث زمین با ما صورت بگیرد هیچ مشکلی برای احداث دهکده گردشگری گناوه نداریم.
وی متذکر شد: در دیلم کمی کار در این زمینه به دلیل عدم وجود معارض جلو رفته و از این نظر در آنجا وضعیت بهتری داشتیم.
سالاری تاکید کرد: امیدوارم که در یکسال و نیم آینده همه این محورهای یاد شده به ویژه محور بندرگناوه - بندرریگ و محور مال قائد - بزرگراه گناوه به دیلم ساخته شده باشد و در جوار این محورها فعالیت های خدماتی، گردشگری و تجاری راه افتاده باشد.
استاندار بوشهر در پایان گفت: تلاش ما این است که مجتمع های تجاری را از حالت کاملا متمرکز که ترافیک ایجاد کنند را از این وضعیت خارج کرده و وضعیت بهتری برای شهر گناوه داشته باشیم و بخشی از اعتبارات این پروژه نیز از محل اعتبارات کالای ته لنجی است به این معنی که خود مردم بخشی از اعتبار آن را می دهند.
گفتنی است که پس از سخنان استاندار بوشهر از پیمانکار و سایر دست اندرکاران ساخت پروژه فاز ۳ بوستان خور شهر گناوه تجلیل شد.
نظر شما